Hop til indhold
Guest SvendTveskæg

Mariabella i Odense - En personlig øjenåbner

Recommended Posts

Guest SvendTveskæg

Jeg startede dagen ud med tanker om at besøge Isabel igen, men da jeg så https://www.escort-side.dk/Hej-Søde?ad-id=8709 og læste gamle anmeldelser af hende, fik jeg lyst til at prøve noget helt nyt. Jeg er selv i 20'erne og havde indtil da kun været sammen med piger på min alder eller under. Jeg har altid haft lidt fordomme om kvinder ældre end mig selv, troede ikke det var noget for mig. Efter dagens oplevelse har jeg fået et helt ny holdning til de modne damer :D Lad mig fortælle.

Jeg skrev til hende at jeg kunne komme om en time. Fik hurtigt svar tilbage med et Ok og adressen. Jeg ankommer ved boligblokken, skriver en sms ved døren og straks bliver døren åbnet op, efterfulgt af en sms om, hvor jeg skulle gå hen. Døren til lejligheden åbner og det eneste jeg ser er en hånd der vifter mig ind. Da jeg kommer ind, ser jeg en smilende Mariabella helt nøgen bag døren.

Hendes profil siger at hun er 31 år, men jeg gætter på at hun er lidt ældre end det. Jeg følger efter hende ind til soveværelset og hun viser mig et stykke papir med priserne. Jeg siger *30 minutes* på engelsk og peger der hvor der står 30min - 700kr. Jeg giver hende pengene og hun siger noget i nærheden af *dusch* som er bad på tysk og laver håndtegn til et bad. Jeg går i bad og hører at hun snakker med en anden kvinde der også befinder sig i lejligheden. Jeg kommer ud og siger nogle basale ting som *how are you* *you look very nice* osv. Det virkede som om hun forstod hvad jeg mente og hun smilte meget. 

Nu til det sjove - Jeg ligger mig på sengen, hun begynder at kysse mit bryst, brystvorter, hals og så de bedste og dybeste kys jeg nogensinde har fået ved en GP. På nogle tidspunkter laver hun undertryk og min tunge eller læber er ved at forsvinde ned i halsen på hende hehe:) Det udvikler sig til en gang superfransk, og her giver hun mig ærlig talt det bedste blow jeg nogensinde har fået. Hun tager den helt til roden så jeg kunne mærke hovedet presse i halsen og så holdt hun den der i noget tid gentagne gange. Efter noget tid stoppede hun, kom et kondom på og begyndte at ride. Normalt er jeg ikke meget for at kvinder rider mig, da det kan overbelaste min penis hvis ikke det bliver gjort rigtigt. Her overraskede hun også da hendes teknik var superb. Efter lidt tid havde jeg lyst til missionær(min ynglings stilling) og det begyndte vi samtidig med at vi kyssede dybt og lidenskabeligt. Hun var meget aktiv og holdt bl.a. om mine brystmuskler(tror hun er lidt vild med en muskuløs mand) Hun nev og vred mine brystvorter lidt, det har jeg ikke oplevet før, men det føltes faktisk meget godt med en lille smule smerte:rolleyes: Ikke nok med det, var det som om hun lavede en form for knibeøvelser med fissen og den var meget stram. Vi endte til sidst i doggystyle og her kunne jeg ikke holde til det længere, jeg skød kanonen af og lagde mig ned efter det hårde arbejde. 

Jeg har kun været sammen med fire GP'er nu, og kan med sikkerhed sige, at det var den bedste oplevelse jeg har haft og samtidigt med den billigste. Det kan man kalde valuta for pengene! Nu giver ordsproget *Kvinder er ligesom vin, de bliver bedre med årene* pludseligt mening for mig :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...