Hop til indhold
Young-guy

P-club

Recommended Posts

Det må vist være min tur til at dele mine oplevelser med jer brødre herinde. 

Jeg var på forretning i Tyskland idag og efter flere skuffede oplevelser i Jylland igennem de seneste måneder tænkte jeg at jeg ville prøve lykken i Tyskland. Jeg havde nogle timer at slå ihjel så jeg startede med at tage en tur forbi Alina i Flensborg. Hold fast hvor er hun lækker. Jeg var bestemt ikke skuffet. Det er pigen på billedet men hun har bare krøllede hår nu. Hun er sød og nem at tale med, max 25år og havde virkelig en fast ungpigekrop hvor alt sad lige som det skulle. 20 min. quikie for 50 euro med fransk med gummi og cowgirls-->doggy. Jeg gik ud en halv time senere MEGET tilfreds, da hendes rideteknik var voldsom god og synet til hendes perfekte bagdel var for svær at modstå.

 

Jeg havde nu fået blod på tanden og har flere gange set på P-clubs hjemmeside. Jeg tog derhen med viden om at de ikke havde åben endnu, men tænkte at hvis der ikke var bid kunne jeg bare købe ind i Förde-park inden turen hjem. Jeg bankede på døren og der blev skruet ned for musikken. Døren åbnede og jeg blev mødt af Melina iført en håndklæde. Hun var lige kommet ud af badet og var den eneste i bygningen. Hun ville gerne have en tidlig aftale og lukkede mig ind. Hvor jeg tidligere på nød en ungpigekrop var det nu en rigtig kvindekrop med lidt former. Alt sad perfekt på hende og hun havde den sjoveste/søde personlighed. 75 euro for blow uden kondom (virkelig god til det) og herefter sad hun på hug og red mig som jeg kun har set på pornofilm med en så perfekt kvindekrop. Vi sluttede af med doggy og jeg gik derfra med endnu et smil. 

(Beklager hvis der er fejl med link osv. Jeg har ikke lavet ret mange opslag men fulgt med længe.)

Del dette indlæg


Link til indlæg

hver enkeltydelse koster 25 euro. jeg gav 25 euro for blow uden og man kan afslutte i munden for 25 euro yderligere. Jeg spurgte ikke om anal.

Del dette indlæg


Link til indlæg

perfekt. 

I øvrigt. Det kan være jeg spørger dumt nu, men det er nogle år siden jeg sidst var på jagt i Tyskland. Jeg kan forstå at superfransk m.v. Ikke er helt tilladt. Skal man spørger til nogle bestemte tin fx en tysk udgave af super eller mega fransk, for at få ydelsen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...