Hop til indhold
Guest Ludvig

Amatør eller professionel.

Recommended Posts

Gæst

Flere søger "Amatørpiger" her på Eroguide.dk..

Hvornår er man Amatør og hvornår er man professionel ?

Er der andre ting der spiller ind, udover økonomien ? For efter min mening, er alle der modtager penge for en ydelse... "Professionel"

VH Ludvig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg går selv efter amatører, og det gør jeg fordi jeg i min naivitet tror at de ikke har lært at fake. Så hvis man mærker noget liderlighed fra pigen, er det fordi hun ER liderlig :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nå ja - kun professionelle faker :):):) det er indimellem nok bare lidt ligesom den legendariske scene i "da Harry mødte Sally " ... Amatør eller ej - det der oftest er forskellen er --- ingenting .

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nå ja - kun professionelle faker :):):) det er indimellem nok bare lidt ligesom den legendariske scene i "da Harry mødte Sally " ... Amatør eller ej - det der oftest er forskellen er --- ingenting .

God analogi med den film :D

Jeg har nu fundet et par "Sally" piger, som så har snydt mig :lol: Og de bedste snydere må så have været amatører ;) For jeg tror stadig :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter min mening er det noget pjat at bruge ordet "amatør" i forbindelse med købesex/salgssex. Hvis du tager penge for det, er du ikke amatør.

Nogle hænger det op, at hun så kun har én aftale om dagen eller kun har X antal kunder om ugen. Jamen, så er mange escortpiger jo også "amatører"? Eller den pige som kun har én vagt om ugen på klinik - hun er også "amatør"?

Andre mener, at hun er "amatør" hvis hun arbejder for sig selv på en mere eller mindre privat adresse. Javel ja, så er jeg også "amatør"? Og så er alle de klinikpiger, som også nu og da har en privat/diskret-vagt, også "amatører"? (Altså kun noget af ugen, naturligvis. :roll: )

Eller som nævnt ovenfor her: hvis hun bliver liderlig er hun "amatør". Jamen, så er vi jo mange, som er "amatører" noget af vagten, men måske ikke hele vagten. Men det kunne da alligevel give nogle sjove reaktioner på spørgsmålet, om man er "amatør": "Det ved jeg ikke endnu, lad os nu lige se, hvor liderlig jeg bliver, og så spørg mig igen om en halv time". Eller: "Ved du hvad, kære? Jeg tror desværre ikke at jeg er så tændt på dig, så nej, jeg er vist ikke amatør".

Så igen, jeg mener ikke, at ordet "amatør" har sin berettigelse i denne branche.

Mvh,

/Gina.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ifølge ordbogen er en amatør: person der udøver en aktivitet, fx sport, kunst eller videnskab, i sin fritid snarere end som erhverv.

Alternativt : person der udøver en aktivitet på en klodset eller ukyndig måde.

Når der søges amatørpiger herinde er det nok den første kategori der håbes på ;-)

For mig er en amatørpige hende der kan findes på en chat side eller scor og hvor der skal arbejdes lidt for at få lov til at komme forbi og betale for sex.

Er man heldig er oplevelsen mere intim, fræk eller kinky end på en klinik.

Er man uheldig er det helt ude i hampen.

Synes tit at forventningen / spændingen op til et amatørbesøg er større en når der er studeret biller og hjemmeside / anmeldelser inden et klinikbesøg.

Men smag og behag er heldigvis forskellig, og forandring fryder, hver ting til sin tid :-)

Rockford

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...