Hop til indhold
Bbullersen

Dybbølsgade 60

Recommended Posts

Fredag aften på Vesterbro.

Man havde jo lyst til noget spændende, noget man kunne lege med, choko... Nej, vent. Det er noget andet.

Men jeg endte i Dybbølsgade nr. 60. En klassisk Thai-klinik og jeg har tidligere nærstuderet en annonce på http://www.escortguide.dk/, som ikke er at finde lige nu.

Jeg bliver lukket ind, spørger efter ladyboy og jeg bliver præsenteret for en flot, høj og slank pige. Hun har et kønt ansigt og brysterne ligner en million. Der var liv i de nedre regioner, så vi blev enige om en session.

Jeg blev lagt på sengen og hun gik ud for at vaske sig lidt og kom tilbage i løbet af få minutter. Dejligt, hendes bryster ligner stadig en million, en rigtig pæn krop og som sagt stadig et sødt og feminint ansigt.

Vi får anbragt os til lidt sjov og ballade og hun placerer regnfrakke på mig og begynder et uengageret blowjob. I løbet af få øjeblikke begynder hun på svensk i stedet. Jeg prøver lidt fransk til hende, så godt som ingen reaktion. Jeg nusser hendes dejlige bryster og hun fortsætter det svenske. Jeg begynder at miste gejsten for hendes svenske der nærmere minder om en hurtig malkning, og beder om mere fransk. 3 sut og tilbage til det svenske.

Prøver forgæves igen at få lidt mere fransk, men igen bare 3-5 sut og igen svensk.

Mistede gejsten helt, prøvede at gøre mig selv færdig, men ingen reaktion.

Øv :(

Bagefter var hun alligevel lidt ked af at jeg ikke var blevet færdig, og da jeg kvitterede med et "wai" for et glas vand løsnede hun nu alligevel en del op. Nu var der ikke grænser for hvad hun ville gøre for mig næste gang, og jeg skulle endelig sige til så ville hun sørge for at stadse sig ud... Næste gang.

Pigen var sød og flot, også uden makeup, men hendes engagement lå på et lille sted. Så for mig endte det med en skuffelse.

BB

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan anbefale dig og tage en potens pille, inden du går ind til en Shemale.

Ofte vil du opdage. Når der leges med prostata, falder begejstringen hos mange mænd, til = 0 :?

Jeg tror mange Shemale, benytter sig af det "trecks", og massere prostata med vilje. Da de ved mange mænd går død på det.

For Shemalen, bliver det jo en let omgang og hurtig tjente penge. ;)

Men prøv næste gang og følge mit råd, så kan du klare turen hele vejen rundt ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror mange Shemale, benytter sig af det "trecks", og massere prostata med vilje. Da de ved mange mænd går død på det.

For Shemalen, bliver det jo en let omgang og hurtig tjente penge. ;)

Tak for den vinkel. Der kan sgu' være noget om det :)

BB

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har selv overvejet at besøge det sted..

Men har vi nogen idé om der er flere shemales at vælge imellem der. Samt vil i kunne anbefale det sted som ens first timer oplevelse og hvad er priserne ca.?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg tror godt jeg ved hvem det er - hun er der heldigvis ikke længere.

I skal skelne mellem 60.tv og 60.th - De hedder Phuket og Bangkok massage, men er ejet af den samme gamle Thai-kineser dame "Ma" Der er flest ladyboys i 60.tv - men det skifter lidt, de render frem og tilbage, i byen og til eksterne kunder. De priser jeg hører jeg referer herinde, kan i sagtens forhandle lidt ned, i skal dog tage hensyn til at der med i prisen er 300,- til "Ma" for værelset.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...