Hop til indhold
Hmj6404

Blondine Zine hold da op hun kan sit kram

Recommended Posts

http:// https://eroguide.dk/massage-escort/Zine/ Hallo. Har i dag haft den stor fornøjelse og besøge Blondine Zine i Kolding. Huset fornuftigt rent, dejligt nemt og komme til. 

Jeg havde besluttet mig for 30 min med denne skønhed. Det skal sige at jeg har besøgt Zine i Vejle da hun var der. Så jeg havde så frem til mit genvesøg :) det kedelig blev overstået rigtigt hurtigt da min lille ven trængte til at komme ud af bukserne hvilket Zine kunne se. Så der var gensyn glæde ;) Zine kom ind i meget kort kjole som aftalt der var frit udsyn til herligheden :)

vi lagde ned i sengen hvor der blev af begge to, man kan virkelig mærke hun kan lide og sutte pik, hun nyder bestemt og blive slikket det er man ikke tvivl om tro mig, resten forbliver en hemmlighed i mellem mig Blodine Zine men hold da 30 min går alt for hurtigt. Zine er bestemt ikke en pige der kigger på klokken det er dejligt og besøge pige vor det ikke bare er hurtig ind og hurtigt ud igen. 

Tak fordi jeg måtte kigge forbi Blondine Zine 

Karakter til Zine 12 Bestemt ikke sidste gang jeg besøger hende. 

Stedet dejligt stedt ok diskret 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak.

først mange tak for dine søde ord

jeg takker fordi jeg må dele og få nye idere det var skønt at se dig ja det var sgu en fræk halv time ved det bliver en hed gensyns  når vi ses igen frække

kunz zine 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Zine

Jeg kan 100% tilslutte mig ovenstående indlæg.

Havde igår lørdag besøg af Zine. Hun er gudesmuk, hun kom i diskret tøj til min dør og da det finansielle var ordnet og overtøjet taget af stod hun kun iført selvsiddende nylonstrømper, sexet trusse og bh. Sikke et syn, fræk,,sexet og meget smuk..

Vi fik lidt at drikke og snakkede lidt og så blev det ,sengetid’ hvad der skete der bliver mellem Zine og mig, men jeg kan sige hun er helt fantastisk, en yder og nyder og bare så fræk og lægger. 

Om Zine skal besøge mig igen, helt sikkert. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan kun tilslutte mig, Zine er en virkelig dejlig pige. Har desværre kun haft mulighed for at besøge hende 1 gang og Kolding er ret langt fra hvor jeg normalt kommer så muligheden er der ikke særlig tit, men håber der bliver en mulighed igen, for hold da kæft en tur, en af mine bedste oplevelser med en GP. :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...