Hop til indhold
Guest elsker_sex

Vild pige i Kbh

Recommended Posts

Gæst

http://massage.side6.dk/4328

Dagen før nytårsaften kaldte lille mand efter noget action. Jeg havde egentlig hævet penge til både at have sjov denne dag, og en tidlig morgen efter nytårsaften.

Nytårsaften fik jeg lidt sjov, gratis endda. Succes. Dog lad os komme videre til denne oplevelse med en smuk kvinde, der holder sig i form:

Stedet:

Ligger i en baggård, og man skal ind af en port, ned bag nogle cykler også ned i en kælder. Det er fint indrettet og rummene er også fine.

Billederne har fået lidt photoshop, de ser lidt mere pornoagtige ud. Om det er dem på billederne, det ved jeg ikke. Men de har i hvert fald ligeså super flotte kroppe.

Jeg kan personligt ikke komme mere end 1 gang, og jeg har ikke brug for mere end 15 minutter til det med en så flot pige. Så jeg tog 15 minutter til 400 kroner.

Action: Hun tager imod pengene, og beder mig om at tage tøjet af. Hun er tilbage, og giver mit kondom på med munden og begynder at give en formidabel fransk imens hun småstønner. Mine hænder er naturligt iskolde efter at have været uden for, så hun siger lidt sødt "argh cold".. Hendes brystvorter er super stive, og kæmpe store. Det samme er hendes bryster. Efter at have givet mig fransk i 5-10 minutter, beder hun mig om at tage hende i doggy. Jo tak, op med hende og hende ned og ligge. Jeg puler hende hårdt og hun stønner så smukt som en god købepige nu gør.

Jeg er den type der gerne vil have hele oplevelsen med i det tidspunkt man kommer, så da den skal skydes af vender vi om, og hun hopper op på lille manden. Jeg får på mærkeligvis spyttet ordene ud "keep going". Hun tolkede det som "nu voldtager jeg din pik", og i det jeg kom kørte hun, eller red hun, så sindsyg hurtigt i 2 minutter, at det føltes som om at dagen var født på ny. Dejligt. Nu kan jeg lige holde et par dage, før jeg har brug for sex igen.

Hvordan hun ser ud:

Det er hende den mørkhårede pige. Hun er dog blevet klippet, så det er kortere. Jeg kan bedre lige det lange hår, men who cares, nå hun kan hendes shit.

Håber alle har haft et godt nytår!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder som en god oplevelse! Jeg har tidligere selv haft kig på den annonce, hvor især den lyshårede pige har fanget min opmærksomhed.

Kan du sige noget om hvor i Købehavn vi er henne af?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nej det kan min hjerne ikke huske desværre. Dog ved jeg så meget, som at der går en bus fra hovedbanegården/tivoli, og at det tar' 10 minutter i bus :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er vist 2 lyshårede piger på billederne. Og hende den ene (hende der er sammen med den mørkhårede) er ikke i Danmark, da hun vist bor i Spanien. Hun kan nemlig nydes i fuld flor hver dag på Livejasmin: http://new.livejasmin.com/en/member/#chat|SexySweetNastya

Om de andre billeder er fake, kan jeg ikke sige. Men jeg er lidt skeptisk ;)

Når man søger på http://images.google.dk/ kommer der mange sider fra østeuropa med nogen mærkelige bogstaver, så billederne er sikkert fake, men om pigerne ose er derfre ved jeg ikke ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det er ikke dem på billederne. Dog er der også en sort og en lyshåret pige. Hende med det sorte hår, har fanme en god krop, og hun træner også hver dag:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...