Hop til indhold
nitu

Sexy Shade- fake og forfærdelig

Recommended Posts

Efter at have været gået i døren ved den første pige https://annoncelight.dk/showad/201903 . Jeg havde egentligt valgt hende fordi hun lover kæreste sex og alt hvad der høret til der. Hun så desværre meget skræmt ud da jeg lige var kommet inden for. Da jeg lige ville give hende et knus, træk hun sig tilbage. Derfor gik jeg.

Så, ringede jeg til Sexy Shade i Marstrandsgade i Århus https://annoncelight.dk/showad/276316

Jeg blev lukket ind og kunne konstatere at det ikke er hende på billederne. Men det pressede sig på, ikke mindst pga en V-pille, så nu skulle det altså være. betalte for de aftalte 30 min. Der var ret mørkt, og jeg ærger mig egentligt at jeg ikke for anden gang i aften fulgte min mavefornemmelse i stedet for det længere nede. Jeg kom til at kigge lidt nærmere på hende, og altså.. det er helt galt det her tænkte jeg. men betalingen var forgået og jeg kunne lige så godt få taget trykket. efter lidt forvirring stod vi bare der, overhovedet ingen aktivitet. fik af vide jeg lige skulle lægge mig på sengen. hun fandt et gummi frem, puttede det på i slap tilstand. suttede i 30 sek, og spurgte så om der var noget jeg ville... øhh nej det her skal bare overståes tænkte jeg, så glidecrem på. 3 min og så var vi færdig. sagde lidt forsigtigt at det vist ikke var de aftale 30 min, men så blev hun jo helt fjentlig. gav hende et klap på skulderen, smilte og spurgte efter døren inden jeg næsten havde fået tøj på.

Hold nu kæft en oplevelse. hun var dicideret grim, og deform, kæmpe flade hænge jader, kæmpe mave og lille deform røv og tynde ben og store mellemrum mellem tænderne der synes at være kastet tilfældig ind, jeg fatter ikke lige hva der skete her. Viagra ftw!!

pigen: på en skala fra et til grim, er hun ikke til at holde ud

Stedet; på en skala fra et til beskidt- der er aldrig blevet gjort rent der, også lugter det.

gentagelses faktor: på en skala fra et til hvad tror i selv?- NEVER!!!

lol Nitu

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...