Hop til indhold
KBH007

Afregning hos Madame Sascha

Recommended Posts

I forbindelse med et længere udlandsophold havde jeg lavet en aftale med Madame Sascha om, at jeg ikke måtte spille pik mens jeg var væk. Det blev til 18 dage uden udløsning og uden jeg spillede pik, men hvor jeg dagligt så lidt porno og samtidigt skrev ned, hver gang pikken blev lidt stiv. Så altså bare det den blev lidt stiv, talte som stiv pik. Det samlede antal gange skulle så "afregnes" hos Madame med piskeslag på pikken for hver gang den var blevet stiv og med spark i nosserne for hver 10. gang.

Jeg kom hjem fredag aften og på mit eget forslag, tog jeg kyskhedsbælte på med det samme - det skete mens jeg optog det på video som bevis og jeg brugte en nummerlås af plastik. Så var pikken låst inde og der kunne ikke ske "uheld".

Lørdag tog jeg, efter Madames tilskønnelse, på indkøb, hvor jeg blandt andet skulle købe to par bukser. Heldigvis (?) kunne mit kyskhedsbælte ikke ses, så ingen pinlige hændelser dér.

Søndag eftermiddag skulle jeg så have afregning - jeg ankom til Madame Saschas lækre lokaler hvor hun gladeligt tog i mod mig.

Reglerne var klare - jeg skulle have slag på pikken, spark i nosserne, skulle slikke pik og måtte - uanset hvad - først få udløsning når Madame gav mig lov. Og hun måtte gøre alt for at give mig udløsning.
Madame startede med at grine meget af alle de mange gange, jeg havde fået stiv pik og mente, jeg havde været meget liderlig... Og det var helt korrekt!

Så blev jeg bundet til loftet og Madame startede med afregningen - 155 slag på min stive pik og 15 spark i nosserne. Heldigvis tog Madame sig god tid og var meget opmærksom på at spille min pik stiv, hvis den blev lidt slap af smerterne.

Madame havde arrangeret at en anden slave kom forbi - så han brugte munden til at slikke min pik stiv, når Madame havde pisket den slap. Så slap Madame for at gøre den stiv. Pikken var godt øm efter de mange slag, men jeg var voldsomt liderlig - især var det fedt da Madame piskede på mit blottede pikhoved.

Madame var meget imponeret over, at jeg kunne tage de 155 slag. 

Da jeg havde fået 155 slag og blevet sparket i nosserne 10 gange samt fået slikket pik, skulle jeg slikke pik på den anden slave. Han fik lov til at komme - naturligvis i min mund - og tog så afsted igen.

Så blev jeg lagt ned på ryggen og Madame startede med at spille min pik og hurtigt var jeg nær udløsningen. Men Madame havde god tid og først efter en evighed fik jeg udløsning efter 18 dage uden.

Bagefter fik jeg et bad og Madame havde også tid til at sludre med mig - en rar måde at afslutte et frækt besøg på.

Dette var ikke mit første besøg hos Madame Sascha - og bestemt heller ikke det sidste!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor er det godt at læse en detaljeret og velskrevet beretning, også selvom det måske er et stykke fra hvad jeg selv er til. hvordan har du det efterfølgende?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lucky you .men jeg havde dog selv regnet med kyskheds / pik bur i de 18 dage på tur . Har selv haft et på mellem hver weekend besøg og til tider også under 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...