Hop til indhold

Recommended Posts

besøgte denne her dejlige pige i sidste uge ved vestamager.  https://www.escortguide.dk/P/new-casandra-last-week-vestamager-47803.html

kæresten var faldet i dyb søvn på hotellet og jeg gik ud og ringede til Casandra. Hun gav mig en adresse og jeg var der 10 min efter. 

stedet ligger ved en lille side gade ved vestamager. Tog elevatoren op og mødte hende ved døren. Inde i lejligheden var der 2 andre piger. jeg bestilte en halvtime og hun tog imod pengene og kom ind igen. 

 

hold da op en krop hun har. HUn er ikke så god til engelsk, men vi fik da kommunikeret os ud af det. Hun smed sin BH og G-streng. Jeg gik med det samme igang med at sutte på hendes bryster som var faste. gik længere ned og slikkede hendes mis. Den smagte godt. hun nød at jeg slikkede hende, men hun var stående. Jeg smed mine underbukser og hun sagde "WOW" ANACONDA" dette gav mig sg et smil på læben :) slikkede hende videre mens hun lå ned, og hold da op, hvor hun smager godt. Forsøgte ellers at slikke hende bagfra idet hun har en stor røv, men det var hun ikke helt med på. ellers på med gummiet et lille ok BJ og eller kneppe hende. Kunne ikke helt få min pik ind. Ved ikke om det gjorde ond. Men tænkte ellers, at ludere er da tit sammen med mange mænd, og hendes fisse burde da kunne tåle en ok stor pik. MEn kunne ikke holde ud jeg spærmede med gummiet på inde i hende. 

 

hun lød til at være tilfreds. MEN hun kunne godt være lidt bedre. 

 

stedet : 8 ud af 10'

pigen: 7 ud af 10

 

om det er hende på billederne ??  ved jeg ikke. Men hun har en god krop flot ansigt. 

 

 

 

mvh. USUK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...