Hop til indhold

Recommended Posts

De øjne måtte jeg se. 

Se. Som i rigtigt se. Se ind i dem. I den virkelige verden.

Og disse læber måtte jeg kysse. Hvis dog blot de fandtes for real og ikke var billigt bedrag.

Alina

Kast et blik fx på billede nr. 9, og du vil forstå alt (hun bytter lidt rundt på billederne fra tid til anden, kan jeg se, men det er det i rødt negligé, jeg tænker på).

Og sagt i korthed, hvad billederne angår:

Alina er for real.

Hun har et modelsmukt ansigt  - helt på højde med Lisa Those Eyes, der ind imellem (og af uransalige grunde) dukker op blandt metervarerne i Hvidovre.

Alina selv holder til på en efterhånden velkendt adresse i Søborg med, så vidt jeg har kunnet registrere, lutter topnavne i øvrigt, herunder Lulu og Barbara (Alina har endda lånt Lulus profil på EG. Billederne er Alinas egne, men det meste af teksten er Lulus inkl. de anmeldelser, som Lulu normalt henviser til. Men tro mig: det er det eneste kiksede ved Alina).

Alina kan minde om navnlig Barbara. Smuk men petit og spinkel. Meget spinkel.

Store kvinder giver mig angst. Oplevelsen af, at mine hænder forsvinder i hudfolder og hofter i metermål, fremkalder feberagtig frygt for, at jeg selv suges med og opløses i et altomfavnende The Wall-agtigt feminint favntag.

Omvendt kan det også blive for spinkelt og petit for mig. Jeg måler selv mine knap to meter, så stedt for en pige, der som Alina når mig sådan cirka til albuen og kun vejer godt det halve af Cobhams kampvægt, føler jeg mig forpligtet til at værne og vogte.

Det er beskytter-genet, der alt for nemt tager over for mig. Og det er jo sådan set ikke det, jeg som udgangspunkt kommer for. At yde beskyttelse altså.

Jeg kommer for at have sex og samvær med en attråværdig, men også en for mig helt og aldeles ligeværdig og selvstændig kvinde.  

Men heldigvis har Alina ikke beskyttelse behov. Det stod lynhurtigt klart.

Alina er supersød, nem at snakke med og god til at få en til at slappe af fra første fløjt.

Og det i øvrigt til man går igen.

Efter første runde talte vi således sammen om løst og fast ganske som havde vi kendt hinanden i årevis og ikke netop mødtes.

Efter et par minutter lagde hun sig som det naturligste af verden ned ved siden af mig med hovedet fortroligt hvilende på min skulder og resten af kroppen flettet ind over min.

På en eller anden mirakuløs vis tror jeg nok, at det lykkedes mig at fortsætte konversationen uden mærkbare afbrydelser, selv om jeg snappede efter vejret, og hjertet sprang mere end et slag over.

Men det korte af det lange:

Man skal være varsom med begejstringen ved et førstegangsbesøg, ved jeg nok. Og endog meget varsom, når man omsætter et førstegangsbesøg i en førstegangsanmeldelse af en GP’er. Og jeg mener ikke, at der ligger en egentlig anmeldelse af hende tidligere.

Men to ting står fast vedrørende Alina:

1. Alina har et helt ekstraordinært kønt ansigt. Prøv at få hende til at grine (det er ikke svært): Hun har de fineste smilerynker omkring de afsindigt smukke øjne.  

2. Alina er supersød og nem at være sammen med. Måske bortset fra Sweet Mia, der som bekendt er fra en anden og bedre verden end vor, har jeg sjældent haft så god kemi med en pige ved et førstegangsbesøg. Det har normalt krævet flere besøg selv med de meget store navne, jeg i dag vender tilbage til gang på gang.

Så allerede derfor:

Alina har min anbefaling.

Cobham

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey @cobham

Tak for fin anmeldelse.

Min eneste anke - udover beliggenheden - skulle være prisen. Både Lulu og Alina tager ekstra for både SF og kys, så 30 min løber op i 1400 kr.  

Men med din oplevelse, er hun det nok værd, så jeg må overveje:)

Men både IssaBellova og Stella Starlight har meldt deres ankomst hhv 2.7 og 1.7, men hvad, vi har lige fået løn, og det er snart sommerferie (pause for GP besøg). 

Miller's

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget enig i at 1400 for en halv time er skudt pænt meget over målet - især når mandater i betragtning hvad andre topperformere har af priser. 

Men samtidig får jeg også en dårlig vibe, når de vil have så meget ekstra for de tillægsydelser, som gør et besøg til en GFE. Det viser mig at de ikke rigtig kan lide at levere den oplevelse, som vi tilkøber. 

Sådan en som de skønne Barbara har en prissætning, som gør at man tænker at hun kan lide at kysse når hun knalder.

Del dette indlæg


Link til indlæg
cobham skrev, den 27/6/2019 at 11:40:

Store kvinder giver mig angst. Oplevelsen af, at mine hænder forsvinder i hudfolder og hofter i metermål, fremkalder feberagtig frygt for, at jeg selv suges med og opløses i et altomfavnende The Wall-agtigt feminint favntag.

Kunne ikke skrive det bedre selv. Nuvel. Jeg selv er heller ingen letsvævende sylfide, men genkender helt klart din fobi. 

Og så til min kæphest. Hvordan er bisserne? Det er lidt svært at se på billederne. 

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, den 27.6.2019 at 16:43:

Hey @cobham

Tak for fin anmeldelse.

Min eneste anke - udover beliggenheden - skulle være prisen. Både Lulu og Alina tager ekstra for både SF og kys, så 30 min løber op i 1400 kr.  

Thx Bro!

Men argh - du ved, at jeg hader at diskutere pris.

Englene, de store navne, er ret beset ubetalelige. 

Og de andre?

De andre er unge kvinder, mennesker, uanset hvordan det så i øvrigt går.

Du og jeg har på godt og ondt altid mødt et andet menneske og ikke en vare.

Når det så er sagt, ved jeg selvfølgelig godt, hvad du mener.

Alina og Lulus prisstruktur understøtter ikke ligefrem 30 minutters besøg. The fixed, structural costs are too high, som man siger, hvis man er game og buying in på en business-approach.

I forhold til Lulu og Alinas prisstruktur er jeg selv så heldig, at jeg til enhver tid og i al bred almindelighed foretrækker mindst en time.

Og her betyder de faste dele ikke helt så meget - for nu at forblive i forretningsverdenens logik. Det er lidt som med dit forsyningsselskab: Jo mere strøm, du bruger, jo mindre koster hver kilowatt.

Anyways og uanset om du har nået at besøge Alina i denne omgang eller ej: God ferie, broder.

Måtte pausen bringe dig friske kræfter til nye anmeldelser. Dem vil jeg (sammen med utvivlsomt mange andre) glæde mig til.

 

underdog40 skrev, den 28.6.2019 at 15:06:

Og så til min kæphest. Hvordan er bisserne? Det er lidt svært at se på billederne. 

Åh dog. Jeg ville så gerne kunne svare dig præcist. Netop dig.

Men med Alina var jeg simpelt hen så optaget af at finde ud af, om billederne overhovedet var af hende, og om ansigtet som sådan virkeligt var så kønt som på billederne.

Begge dele viste sig heldigvis at være tip top Obi Wan Kenobi.

Men resten af tiden brugte jeg så i øvrigt til at prøve at vænne mig til, at hun var endnu mere fin og spinkel, end jeg havde forberedt mig på.

Og så på at nyde, at hun simpelt hen var så sød at være sammen med. Både sex- og på enhver anden måde-mæssigt.

Men selv om der var andre ting på dagsordenen, ville jeg dog have bemærket. hvis tænderne var en katastrofe a la polske Kate, som jeg ved, du kender.

Omvendt er vi selvfølgelig ikke i Julia Roberts-klassen. Så havde vi set mere til dem allerede på billederne. Bisserne altså.

SÅ et sted midt imellem er det bedste svar, jeg kan give. 

Men du kan selvfølgelig regne med broder Cobham: 

Er vi så heldige, at Alina kommer tilbage, skal jeg personligt få undersøgt spørgsmålet til bunds.

Cobham

 

Redigeret af cobham

Del dette indlæg


Link til indlæg

Åhh hvor er jeg dog enig med dig - Cobham, men da midlerne trods alt er begrænsede til mit nærmest umættelige begær efter unge, smukke gudinder, så nøjes jeg i langt de fleste tilfælde med 30 min.

Jeg har godt lagt mærke til, at du plejer at tage en hel time og endog taler om 2. gang. Men her må jeg nøjes med at misunde dine evner. Jeg selv er nået til en alder, hvor jeg kun kan komme en gang pr. besøg:wub: Måske en Mia, Anastasia, Matylda eller Katrynaa ved et lidt længere besøg kunne få mig til at hejse flaget igen, men indtil nu har jeg ikke prøvet det. 

Og nej - jeg nåede ikke Alina i denne omgang, men hun er bestemt højt på min bucket-list, hvis hun gør os den ære at besøge vores lille stad igen:)

Også du må have en god ferie - jeg er dog ikke helt klar endnu. Skal besøge den ufatteligt smukke Issa Bellova i morgen. Som en nydelse for dine øjne er hun i særklasse også sammenlignet med toppen af poppen, som pigerne ovenfor. Måske i virkeligheden, som du beskrev Alinas smukke ansigt?

Og jeg har netop set, at også dejlige Megan er tilbage. Håber at nå forbi:P

Miller's

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, for 7 minutter siden:

Og nej - jeg nåede ikke Alina i denne omgang, men hun er bestemt højt på min bucket-list, hvis hun gør os den ære at besøge vores lille stad igen:)

Hvis du kridter skoene kan du vidst stadig nå det. hendes annonce er stadig aktiv :) https://www.escortguide.dk/P/alina-model-body-in-soeborg-last-day--14790.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak til Cobham for så fint at gøre opmærksom på denne sande skønne perle fra Ungarn. Desværre tager hun hjem allerede i morgen og forventer faktisk ikke at komme tilbage. Men giv hende nu en rigtig god dag i dag, - og også i morgen, hvis hun stadig tager imod på afrejsedagen. Så kunne vi måske håbe, at hun alligevel vil vende tilbage og glæde os med et ekstra besøg.

Ualmindelig køn. Ualmindelig sød. Ualmindelig sexet. Helt som fotos og beskrivelse på Eroguide, - også lidt ualmindeligt.

Cobham har beskrevet alting fint. Men jeg mangler dog et par detaljer. Brysterne har ganske vist fået hjælp, men hvilken hjælp: De er i særklasse velformede og bløde, og føles som naturens værk, blot større og i dette undtagelsestilfælde bedre end naturen formår. Lækre og supersexede, særlig i kombination med det kønne ansigt, den velformede nipsede ungpigekrop og den sødeste uspolerede personlighed. Og svar på spørgsmålet om tænderne: Jeg så dem som en meget flot perlerække, hvide og meget velformede og matchende til Alinas smukke ansigt.

/Pigeglad

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hon kör tydligen inte med blowjob without längre ( eller så gjorde hon inte det förut heller?!?) . Det är ju lite synd på en sån skönhet:wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mackan skrev, for 2 minutter siden:

tydligen inte

Har du spurgt hende? Det står højere oppe, at det gjorde hun ("SF")

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

"Available 24/7" lyder heller ikke positivt for mig 

Der er vist flere ting, der har ændret sig. Bliver spændende at se den først anmeldelse i denne omgang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg fik også svar at hun ikke giver SF og COF og så er jeg ikke game - ærgerligt for hun ser bestemt ud til at have potentiale.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mattvega

Samme dialog her. Alt m kondom. Ingen SF, kys eller lign. på programmet desværre :???: Men ja. Det er jo Rona tider. 

Redigeret af Mattvega

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan godt genkende TS associationer til Barbara - helt slank.
 

Mens hun ganske rigtigt har et gudesmukt ansigt, så var jeg faktisk lidt skuffet over at hun har silikonebryster. Totalt rookie mistake at jeg ikke fik spurgt. Og selvom hendes krop er virkelig lækker og slank, så er den ikke i Barbaras liga, både på grund af brysterne men også resten. Der er Barbaras krop mindblowing... Men super flot og utrolig sød og behagelig pige.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...