Hop til indhold
StåDrengen

Sexy Barby in Valby - Hvilken pige var jeg sammen med?.

Recommended Posts

Har så lige taget en for holdet. https://escortguide.dk/P/new-sexy-barby-in-valby-don-t-miss-this-horny-wet-pussy--44221.html

Overordnede ikke decideret negativ, da sessionen blev gennemført, men måtte konstaterer at billeder ikke var af pigen jeg var sammen med.

Vi skulle også lige blive enige om at 30 min ikke var 1000,- men 800,-. Da jeg tog min mobil frem for at finde annonce, blev hun hurtigt enig i at det var 800,-.

Hun var dog trods alt sød, ung og så bestemt godt ud, men absolut noget mere buttede end billederne fortalte, slet ikke den slim, ypperlige figur der er fremvist. Hun havde dog langt lyst hår, som jeg vil gætte på var farvet, ligesom billederne er højst sandsynligt farvet hår.

Da der var betalt og tøjet var på vej af, kunne man hører at der blev kneppet ordenligt igennem lige i rummet inde ved siden af, hvor der også var en lukket dør ind til. Ikke lige så fedt, men okay, det stoppede efter et lille stykke tid..

Hun var sød og medgørlig og vi startede ud med lidt gensidig fransk, efter lidt kys og berøring på de flotte store bryster, men inden vi gik rigtig igang og var afklædt, brasede pigen inde ved siden af, til min overraskelse, ind i rummet og stillede en flaske glide creme på bordet, som virkede til var fast genstand for sessionerne. Pigen der brasede ind var langt mere slim og havde en figur svarende til billederne, men var i stedet mere mørkhåret, ja hokus pokus..

Men at vi lagde ud med gensidig fransk var absolut en succes og jeg blev ivrig og tænkte at det kunne være en god idé at tage hende lidt bagfra, og ja det kunne vi godt, hvorved hun tog flasken med glide creme (olie?) og øsede ud over både lille manden og hendes egen fisse, som blev smurt godt til. Dette fik desværre temperaturen til at falde til nærmest nulpunktet hos mig, så hverken doggy eller missionæren egentligt rigtig kunne lade sig gøre. Dette var sku ikke så sexy.. Så jeg bad om at komme tilbage til gensidig fransk, som dog så bare måtte blive til ensidig fransk, da jeg ikke kunne gengælde med alt den creme. (Spurgte ellers om hun lige kunne skylle sig, men det forstod hun ikke) Dog fint nok at ligge i den frække position og få et ganske glimrende fransk, med en godt udsyn og det endte alligevel som det skulle.. Alt var selvfølgelig med regnfrakke..

Stedet: En almindelig mindre lejlighed, hvor belysningen var ualmindeligt dæmpet, man skulle selvfølgelig nok helst ikke se så meget.. Indretningen var bestemt ikke noget at skrive hjem om, men okay til formålet.

Oplevelsen: Ja, der var minusser og plusser, hun var sød og medgørlig og så bestemt ikke dårlig ud, men i mine øjne, var det for unaturligt, med den sjasken med glide creme på os begge. Hvilket også giver signal om at indlevelsesevnen ikke er særligt højt sat i sessionen, men det er måske bare mig..

Ikke et sted jeg vender tilbage til..

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelse . :-)

Måske lidt svært at undgå, at der ligger en og knalder i et andet rum i lejlighederne hvor vi kommer frem.
Ufedt at høre på for nogle, og fedt for andre tænker jeg.

Er selv storforbruger af olie/creme og især når den kører med kondom, da det våde fra forspil fordamper hurtigt (synes jeg)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...