Hop til indhold

Recommended Posts

Hun har været her før, og kan ikke rigtig overskue om hun tidligere er anmeldt. Hun er dog min faste go-to, når Melany ikke er i byen. Claudia er en dejlig lille skabning, men nogle yderst fornuftige og velsiddende store fyldige bryster. De er faktisk rigtig flotte, og til fri afbenyttelse. Kendere vil nu vide, hvorfor jeg gentagende gange besøger hende. :-) Hun er imidlertid også til det meste, og rigtig glad for at behage. Vi leget som reglen den samme leg, og har efterhånden udviklet en god playbook. Skal lige sige, at jeg modtager alt med gummi på, men jeg tror hun giver bj uden. Er faktisk ret sikker. Derfor kysser jeg hende heller ikke, men det tror jeg bestemt også er på menuen. 

Eneste minus er, at hun denne gang ikke er at finde på Vesterbro, men et endnu værre sted på Folehaven. Det betyder nok, at mine besøg denne gang bliver færre end normalt. 

https://www.escortguide.dk/P/ny-claudia-full-party-valby-speciel-superfransk-24h-46144.html 

P. Nogen der ved noget om Melany og hendes eventuelle tilbagevenden til Danmark??

Del dette indlæg


Link til indlæg

800/½ time. Og glemte at sige, at billederne er ægte og meget naturtro. Ligeledes glemte jeg at understrege (jeg spørger ellers altid selv om det når jeg ser en god anmeldelse, og derfor pisser det mig af at jeg selv glemte det!!!), at brysterne er af den ægte naturlige vare, og helt fri for tilsætningsstoffer. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...