Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg er fuldstændig på bar bund i denne verden, men grundet private uheldige omstændigheder, har jeg meget lyst til at at udforske forskellige sexsuelle verdener, og er blevet meget tændt på at kontakte kvinder som stiller deres kroppe til til rådighed. Jeg har søgt på alle mulige forskellige sider, og set et overflødighedshorn af spændende muligheder, men jeg har behov for lidt input. Vil I anbefale, at jeg finder en klinik for at møde attraktive kvinder, eller er private at fortrække. pro and cons? Mit eneste kriterie er at det er danske piger.

Velkommen her, håber at du føler dig godt tilpas herinde.

Men kunne du ikke for fremtiden lægge dine indlæg i de dertil indrettede fora, hvor de hører hjemme?

Vi ønsker struktur på sitet, og teamet har sjovere og mere interessante ting i livet at foretage sig end at flytte indlæg!

På forhånd tak!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har gode erfaringer med både klinik, escort og private. Om du vælger det ene eller andet er nok mest op til dit temperament og lyster.

Men under alle omstændigheder vil jeg anbefale, at du læser forummet her igennem for anmeldelser af pigerne. Du skulle jo nødig blive skuffet over din første tur :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...