Hop til indhold

Recommended Posts

 

Dagen efter mit besøg på Peter Bangs Vej, som jeg har skrevet om i anden tråd, fandt jeg så på at besøge Pailin Thai Massage på Roskildevej  https://www.escortguide.dk/P/pailin-thai-massage--42379.html

Jeg dukkede op ved 13.30 tiden tror jeg og kunne gå lige ind i butikken. Døren stod åben og hun sad lige indenfor.

Det er hende på billederne, Lin kalder hun sig. Hun viste mig ind i rummet hvor det skulle foregå. Her var der ingen problemer med at få sex. Vi blev enige om en time til 1.000 kr.

Lin er nok også i midten af 40´erne og ser også ok ud. Jeg vil nok sige at hun er pænere end hun fremstår på annoncen.

Jeg smed tøjet og hun begyndte at massere løs. Hendes massage var god og hård, som jeg kan lide den. Hun brugte også albuer, men det gør ikke mig noget, bare de bliver brugt rigtigt. På et tidspunkt brugte hun så også fødderne, ved at gå sig en tur på min ryg. Hun er dog ikke en lille thainymfe, så det kunne jeg da godt mærke. Men faktisk var det rigtig god massage.

Vi kom så til det tidspunkt, hvor hun skulle smide tøjet. Der viste sig at være en ganske pæn krop, alderen taget i betragtning. Brysterne var der kommet silikone eller andet i og det kunne man godt se. Det var nok noget tid siden hun har fået det, for de hang faktisk en lille smule. Men de var nu bløde og behagelige at røre ved.

Selve sexdelen var egentlig en smule kedelig. Hun var noget fjern og lå bare og kiggede imens jeg nu gjorde det jeg gjorde. Ikke fordi jeg mener hun skulle have jublet og klappet og skreget af vellyst, men en smule deltagende måtte hun da godt have været. Det positive var, at hun var frisk på at man kunne pille sutte slikke og tage hende i de stillinger man nu havde lyst til. Så det endte ud med klassikeren for mig, afslutning i doggy. Herefter en hurtig aftørring og så ud af døren.

Det er nok ikke et sted jeg kommer til at besøge igen forløbig, men oplevelsen var nu ok og jeg fik da valuta for de 1.000 kr.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder lidt utroligt, men jeg kan faktisk ikke huske det, det er næsten 2 uger siden jeg var afsted. Men jeg vil sige at hvis der var græs på racerbanen så ville jeg have lagt mærke til det, for det foretrækker jeg nemlig at der IKKE er.

Så jeg vil vove at sige at hun var glatbarberet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Her en lille update om Pailin.

Besøgte stedet igen-igen i går. Hun er tilbage igen efter et længere ophold i Thailand pga. Coronaen. Nem at lave aftale med og ingen ventetid ved døren. Bestilte 30 min. tantra + topløs hj. Hun har de lækreste bløde hænder og dejlig store berøringsvenlige bryster ;) Hvis der er silikone eller andet i dem, så er det satme godt lavet :rolleyes: Alt i alt en anbefalelsesværdig omgang, som man ikke bør snyde sig selv for :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smeden!

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Pailin.

Jeg har altid valgt hendes tantra, og afsluttende håndtrold. Jeg har af en eller anden årsag jeg end ikke selv kender, aldrig spurgt efter FP hos hende, da jeg syns hendes håndtrold er rigtig veludført. (ja, det er vel så årsagen :) )

En sjov detalje skal lige tilføjes. En dag jeg havde lyst til Pailin troppede jeg op, og det var en anden kvinde der åbnede døren. Katy eller noget der lød derhenad. Først blev jeg lidt skuffet, da jeg havde sat næsen op efter Pailin, men jeg skulle erfare dette blev en helt anderledes tur. Dybe våde tungekys, og en lang indlevende massage med fuldpakke, der sneg sig relativt tæt hen på GF oplevelse.

Ville selfølgelig besøge Katy igen, men pludselig var hun væk og Pailin tilbage igen. 

Sjovt som de lige skifter kort tid, og så tilbage igen. Pailin kunne (eller ville) ikke oplyse hvor jeg kunne træffe Katy.

/Smeden!

Redigeret af Smeden!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har ligeledes besøgt Pailin en del gange, dog senest for ca 5 år siden, måske lidt mere.

Min favorit var 69ish, jeg slikkede hende mens hun gav mig et dejligt HJ.

Hun har et dejligt "sjofelt" grin:razz:, jeg har også en gang truffet en anden kvinde hos Pailin, meget lille, men jeg har altid kun modtaget behandling fra Pailin

Redigeret af Gløden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...