Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte Bella fra Søborg i går. Jeg har tidligere besøgt hende i Århus, og jeg blev bestemt ikke skuffet. 

Det er ikke Bella på billederne, men videoen er af hende. Hun vil ikke genkendes, da hun ofte er ude, når hun har fri. Hun er fra Den Dominikanske Republik
Jeg havde skrevet med hende et par gange efter besøget i Århus, for at få aftalen på plads. Pga. en del forretningsmøder på dagen, var jeg nød til at flytte vores aftale en time, hvilket ikke var et problem. 

Bella er utrolig charmerende, et lækkert grin og nærværende, og meget nærværende. Brysterne har fået lidt hjælp, men bløde og store. 30 minutter blev betalt, og tøjet røg af. Stående startede vi med tungekys, kyssede hendes krop og de lækre bryster. Blødt og afslappet blow, blev byttet ud med en saftig klassisk 69'er, og derefter røg hun på ryggen og blev slikket lang tid indtil hun kom. Efter hun havde sundet sig lidt suttede hun mig igen. Hoppede op i en omvendt cowgirl og red mig rigtig godt. Jeg holdt ikke så længe, men havde en fremragende oplevelse. Bella er en pæn pige, ikke åleslank, men lige tilpas. Jeg vender klart tilbage. Hun er ikke en pornotøs, men et dejligt GFE oplevelse med masser af nærvær.  Hun er i Kbh. frem til medio juli, og vender tilbage medio august fr at blive et par måneder. Stedet er en villa i Søborg, mega diskret, men ikke super luksus. I huset var Latisia, en gammel tøs, men for pokker ser hun godt ud ift. alder. 

Pigen 8

Sex: 9

Stedet: 6

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...