Hop til indhold
cykelpikken

Mature blond girl in Amager / Kastrup (Maya)

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/mature-blond-girl-in-amager-kastrup-100-real-photos-47525.html

 

Jeg ku ikke finde en anmeldelse af hende så jeg tog chancen. Og det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde. Vi havde en lidt uheldig start fordi jeg måtte flytte den aftale jeg havde lavet med hende fredag til lørdag og så fik jeg ikke lige konfirmeret lørdag at vi stadig havde en aftale og så troede hun at jeg havde droppet det. Så da jeg skrev at nu var jeg der så var hun i netto. Jeg kunne heldigvis godt vente lidt og hun gad godt skynde sig tilbage og gøre klar til mig. Lidt kikset start men noget positivt jeg tager med derfra er at hun er ret fleksibel og nem at kommunikere med over sms, og at det er hende selv man skriver med.

Hun er rigtig sød og det er hende på billederne. Selvfølgelig kunne man være lidt i tvivl når der ikke er ansigt på men de bryster tager man ikke fejl af når man har "inspiceret" dem så tæt som jeg har ;) apropos dem så har de fået hjælp og det kan man godt mærke. De er ikke hårde eller noget men det føles jo lidt anderledes. Men uanset om man er til det eller ej så sidder de altså super godt. Alderen passer nok også og hvis den er højere så holder hun sig godt. Jeg tænker hun godt ku ha sat den lidt lavere uden at jeg havde tænkt over det. Hvis man kigger efter kan man da godt se at hun ikke er i starten af tyverne men hun har en virkelig lækker krop og et kønt ansigt.

Hendes annonce passer også ret godt og især hendes engelsk er godt, og noget af det bedste jeg har mødt i branchen. Eller måske lagde jeg bare mærke til hendes engelsk fordi hun var meget snaksalig. Hun var nem at snakke med og her synes jeg godt man kunne mærke at hun ikke er i starten af tyverne, og det er klart positivt ment. Jeg er altid nervøs når jeg møder gp'er og har svært ved at sige hvad jeg forventer og gerne vil og nogle er bedre end andre til at håndtere det. Det synes jeg hun håndterede rigtig godt, hun var sød, venlig og meget snaksaglig hvilket passede godt da det virkede afslappende på mig at hun ligesom styrede samtalen.

Selve akten startede med et ganske fint blowjob og en ridetur hvor man virkelig har god udsigt og så afsluttet i doggy over bordet. Hun sagde flere gange ting som: fuck me hard, cum for me. Den slags lyder altid lidt komisk/falsk for mig men ikke så meget denne gang, hun virkede lidt som en der mente det. Så jeg tror også at hvis nogen har lyst, så kan hun godt tage en lidt hårdere tur, det er bare ikke lige min stil. Og så fik hun "klemt" en ekstra udløsning ud af mig efter jeg faktisk havde sagt at det nok ikke blev til noget men hun insisterede og efter noget intensivt hånd og mundarbejde lykkedes det sgu og det er altså langt fra en selvfølge for mig efterhånden. Jeg synes generelt hun ved hvad hun laver og især blow synes jeg var i den gode ende. Jeg synes jeg er blevet reddet bedre men bestemt også værre. Doggy var fin og hun ser sgu også lækker ud i den vinkel, selvom jeg tror at de rigtige røv-connoisseurs godt kunne være lidt skuffede, så god røv men ikke den jeg husker bedst men det er måske også bare fordi brysterne er så gode som de er. Hun var meget nærværende og god til at læse mig men det var ikke den vildeste gfe jeg har prøvet men det var nok også fordi jeg ikke tilvalgte kys som jeg tror ku have været rigtig fedt og intensiveret oplevelsen, men det må blive næste gang for jeg tror klart jeg kommer igen.

En sidste ting er at hun er ryger men det var først til allersidst da vi var færdige da hun tilbød mig en cigaret at jeg fandt ud af det for der var intet ved hende eller lejligheden der ellers gav det indtryk.

Hvis jeg mangler noget så spørg

 

red.: Jeg har for resten aftalt med hende at sende link til denne anmeldelse så hun kunne få den på sin annonce. Jeg nævner det fordi der tit (med god grund) bliver spekuleret i oprigtigheden af anmeldelser og jeg lige ville lægge alle kortene på bordet inden jeg blev skudt noget i skoene.

Redigeret af cykelpikken
tillæg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Techmanden skrev, for 1 minut siden:

Tak for en super anmeldelse. Hvor er hun fra?

Jeg er pludselig blevet lidt i tvivl men jeg mener hun sagde Rumænien. Og så havde hun boet i Spanien i 10-15 år

Del dette indlæg


Link til indlæg

Betaler man de 100 ekstra tungekysser hun - Det er OK kys. Hun har tyggegummi i munden ;P

Hun er en rigtig sød kvinde. Hun er lidt som en fræk yngre nabokone/milf. Nem at tale med.

Hun giver et rigtig godt blowjob! Jeg var tæt på bare at lade hende fortsætte med det. God øjenkontakt, og brugte hænderne imens.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Havde i længere tid spillet pik efter hendes billeder og anmeldelser, og fuck satan jeg blev ikke skuffet. Skal først siges at hun er rigtig god til engelsk, hvilket er super, da det kan være et turnoff når der bare intet kan kommunikeres. Tog en halv time.

Hun er super sød og sjov, og yder en fantastisk service. Jeg går primært efter de franske fristelser – SF og Øko fransk – og her leverer hun klasse - elsker når også pigen selv starter med at kysse med tungen, at hun opsøger det, og det gjorde Maja, som en skøn liderlig kæreste – og når hun så har de der legendariske Bryster, er jeg helt solgt. Hendes franske er super, dejlig vedkommende. Fik hende også til at tage hænderne væk, så der bare er pik og mund, love it. 

Det kan være et spørgsmål om kemi, men hun er rimelig easy going.

Hun tager vist afsted søndag, så det er op på hesten. Vi må krydse fingre for at hun kommer igen.

Redigeret af Vildsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
cykelpikken skrev, den 16.6.2019 at 16:28:

Jeg er pludselig blevet lidt i tvivl men jeg mener hun sagde Rumænien. Og så havde hun boet i Spanien i 10-15 år

Hun er fra Poland. Det har hun sagt :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...