Hop til indhold
frenchlover1

Sex attraktioner på vej mellem grænsen - Kruså - og Hamburg

Recommended Posts

EFTERLYSNING !

Hvad er der af gode frække attraktioner mellem Kruså og Hamburg. Altså af den rigtig frække slags, hvor glædespiger indgår? :-) 

Jeg kender, og har tidligere selv kunnet anbefale disse steder, som stadig eksisterer:

......

P-Club lige syd for grænsen. Mere kan søges frem her på EG. For mig er klubben ikke længere så interessant, da jeg synes den er faldet i kvalitet, både mår det gælder betjening, lokalerne, stemningen og pigerne.

https://the-pclub.de/

......

Geizhaus ligger lige inden Hamburg. Anmeldelser er der nogle stykker af her på EG. Stedet er i mine øjne blevet slidt gennem de senere år og blevet mere råt og med dårligere service og betjening, end da det startede.

https://www.geizhaus.com/startseite/

......

Flensburg og Kiel er der masser af massagesteder og laufhaus. Massagestederne er lidt som lotterier, og laufhaus er lidt for ‘træk en pige i automaten’-agtigt efter min smag. Ikke lige mig.

......

FKK Harmony ligger lige syd for Hamburg, og tæller derfor ikke med  her. Ellers et super sted. Anmeldt mange gange her på EG.

https://www.saunaclub-harmony.com/

......

DERFOR: Er der andre korte eller langvarige frække ‘stoppesteder’ på vejen mellem grænsen ig Hamburg, som I vil anbefale?

Gerne nogen I har besøgt relativt for nylig, og derfor har en forholdsvis ny erfaring fra :-) 

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantasy Lounge findes tilsyneladende stadig. I den nordlige del af Hamburg. Entre 20 eller 30 euro. Men jeg kan ikke gennemskue, hvad det koster at være sammen med pigerne. Er der nogen der kender priserne, og har forholdsvis aktuel viden om stedet, stemningen og om pigerne er søde, trætte, frække eller måske bare kønne ? :-) 

http://www.fantasy-lounge.hamburg/index.htm

......http://www.fantasy-lounge.hamburg/index.htm

Flatt99,  også i den nordlige del af Hamburg, ser ud til at være lukket.

......

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, den 16.6.2019 at 17:54:

Flatt99,  også i den nordlige del af Hamburg, ser ud til at være lukket.

Prøvede lige at søge på den uden af finde noget brugbart - men stødte så på denne søgemaskine

https://www.11880.com/branchenbuch/hamburg/erotik-betrieb

- men om deres resultater er helt aktuelle tør jeg ikke sige - men der fremkommer da et par interessante/alternative resultater:

 

Mht. Fantasy - så er entreen rimelig billig - men vil du have "vergnügen mit die Damen" - må du betale noget mere direkte til damerne - det var bare mit indtryk at dette egentlig bare var spil for galleriet og at pigerne fik en fast (lav) løn for at være der og havde rimelig faste arbejdstider.

Det gode ved Fantasy er imidlertid: at pigerne ikke prøver på opsalg eller bede om ekstra, maden er simpel - men gratis, drinksene er gratis, hvis du holder dig til de alkoholfrie, bortset fra øllene, som jeg mener også var alkoholfrie, men alligevel kostede 5 Euros - bare lidt besværligt at betale uden at rende rundt med kontanter i lommen - her burde de nok have et system med at skrive det på ens regning/armbånd, som de f.eks. gør på Club Frivol.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...