Hop til indhold

Recommended Posts

Godaften

Har været med på sidelinien i en del år uden rigtig at bidrage med andet en lidt kommentarer og en enkelt anmeldese. Det vil jeg forsøge at gøre lidt bedre fremover...

Når jeg jeg besøger GP'er er det primært for at få et blowjob. Decideret sex søger jeg andet steds. Blow skal ALTID være med super og mega - begge er et must. Herudover skal der gerne være deepthroat, gagging, facefucking og allerhelst slug. Thats my thing. Det er som regel svært at få alle ydelser hos samme pige, men en pige der er i den grad leverer i forhold til mine præferancer er Red Lilly Chilli. Jeg har besøgt hende 4-5 gange nu.

Jeg besøgte hende i onsdags i hendes super lækre lejlighed i et velkendt hotel/lejligheds kompleks på Islands Brygge. Hun åbnede døren helt nøgen, kun iført hendes FMP's og hendes røde hår sat op i stram hestehale - helt som aftalt. Lilly står knivskarpt - petit, slank og med de lækreste små økobryster og en hjerteformet røv i verdensklasse. Lidt smagfulde, små tattoes pryder hendes krop, der samlet set i min optik er en ren 10'er.

Jeg havde booket en time med PSE og jeg fik igen mine ønsker og lyster opfyldt til fylde. Hun gik straks på knæ og tog mit lem dybt, dybt ned i halsen og så kørte det bare derfra. Første runde med ren oral til både mig og hende. Ren pornstar finish med hende på knæ,hvor hun bare tog i mod min gennem en uge opsparede ladning, som hun legede med og slugte med et smil.

Lidt pillowtalk - hendes engelsk er fint og hun er supersød, god til at konversere og hun har meninger og holdninger. Næste runde med rigelig oral igen, men også sex i diverse stillinger. Doggy er sublimt og er man til anal, så må det være noget at det ypperste, men det er ikke mig. Afslutning igen i munden og det hele forsvandt igen.

Red Lilly Chilli opfylder til fulde alle mine ønsker og lyster. Hun står knivskarpt og er pissesød. Det er blowjob i verdensklasse og det fåes ikke bedre i min optik. 

Hun har forladt København for denne gang, men gæster KØbenhavn med jævne mellemrum. https://annoncelight.dk/showad/222768

Gentagelsefare: 100%

Mvh Dokteren

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...