Hop til indhold
nitu

Eva Latina kærste sex- fantastisk

Recommended Posts

Hej her er min anmeldelse af Eva

Det er i øvrigt 100% hende på billederne

https://www.escortguide.dk/P/nyhed-hot-latina-hot-eva-in-roedovre-picture-100-reel-i-am-ready-very-hot-good-coktail..-47674.html

Det er efterhånden noget tid siden jeg har besøgt Eva. Jeg tror hun har været hjemme på ferie, jeg har også set hende pendlet frem og tilbage fra jylland. Men nu er hun tilbage i rødovre- industriområdet som de fleste nok kender.

Det var med en del spænding at jeg ringede en halv time før, for jeg ved hvor god en behandling jeg plejer at få. Hun svarede tlf, men fik lige fremstammet på sit sparsomme engelsk at hun var i brugsen, men at om en halv time kunne hun god være klar. Der var i øvrigt massere af ”My love” over tlf, så den engelske frase kan hun :-)

Da jeg ankom ringede jeg men hun var knap nok kommet hjem, så jeg mødte hende smilende på gaden. Vi gik og snakkede lidt inden vi nåede inden for. Hun er altid smilende og glad. Jeg fik nogle gode krammere og kys inden hun lige tog et bad. Jeg var selv lige kommer ud af badet fra arbejdet.

Hun kommer ind smilende og det frække glimt i øjet. Lægger sig ved siden af mig i en stor omfavnelse og passion. De dybe kys er der ikke er for lidt af. Det tænder både hende og jeg. Vi får resten af tøjet af og hun begynder det dybe økoblow, der kan mærkes og bare føles fantastisk. Jeg får hende vendt i en  69’er og efter et par minutter kommer hun kraftigt og stønnende i min mund. Hun fortsætter økoblow, får sat gummi på, og vupti hopper op i en omvendt cowgirl. Jeg er stadig imponeret hvordan hun kan vride det underliv, det ender i en kraftig gnidetur og hun kommer for 2. gang efter 5-6 minutter. Lidt pause og så begynder hun lige så langsomt at bevæge sig op og ned/frem og tilbage, jeg kan se den velformede og kraftige latina røv, og hende læber omslutte mig- der er bare frit udsyn, det kan jeg ikke stå for og kommer kraftigt.

Hun lægger sig ned ved siden af og kærtegner mig, og der bliver ikke sparet på de spanske kærste ord. Hun ligger og snakker, kysser og kærtegner hinanden resten af tiden, men jeg er nødt til at gå til sidst.

Eva er fantastisk kæreste sex, hvor der ikke bliver sparet på noget, og jeg forstår ikke hvorfor der ikke er nogen anmeldelser af hende her inde. Hun er en smuk latina pige, men ikke den åleslanke af slagsen. Jeg tænder nu også mest på dem der har en del faste former, og det må man side at Eva har. Jeg ved ikke om hun tilbyder andre former for sex, men kærstesex er i hvert fald noget hun mestre. Så pas godt på hende.

Jeg kommer helt sikkert igen :-)

Nitu

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen. 

Hun ser lækker ud.... hvor høj er hun? Og hvad prisleje er vi i sådan cirka?

jo, kunne jo bare skrive til hende og spørge, men det har jeg så ikke gjort. :biggrin:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej og selv tak :)  hun er omkring 165 cm. Prisen er ret fornuftig og i den lave ende for 30 min. Jeg kender ikke helt politikken herinde for at skrive den eksakte pris så det vil jeg lige umiddelbare lade være med :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
newpussyhunter2 skrev, for 1 time siden:

Den lave ende - 800 kr. for 30 minutter, nej ikke rigtigt....1500 for det dobbelte

Okay så 800 er ikke den lave ende? Hvad er den lave ende? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

okay alt er jo relativt :-) jeg var også lidt i tvivl om det var "middel" Jeg har set op til 1200 for 30 min hvilket jeg synes er ret dyrt. på den anden siden holder jeg mig også væk fra 500. jeg tænker det tit hænger sammen med kvalitet :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...