Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har spurgt til Aina under efterlysninger og besluttede mig for at lave en aftale med hende.

Jeg springer detaljerne over og går direkte til konklusionen: Besøget var en total fuser.

På mig virker det som om Aina har overtaget en andens annonce men uden at være i stand til bare tilnærmelsesvis at levere, hvad der loves i annoncen. Alt var kejtet og ubehjælpsomt. Eneste positive var et afsluttende hj - men det kunne jeg have fået mindst lige så godt og til en billigere penge i den lokale thaibiks.

Det går hen og bliver dyrt, for jeg må se at få lavet en aftale med Matylda, der er her igen. Hun leverer.

Link: https://annoncelight.dk/showad/276341

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er sgu ikke helt enig med dig @Benny Bom.

Besøgte Aina i dag, da jeg ikke havde nået at se din anmeldelse. Og det var måske meget godt, for det var en meget speciel oplevelse.

Aina har lejet sig ind på et billigt hotelværelse tæt på Fields.  Og jeg medgiver, at hun er både kejtet og initiativløs.  

Men hvor jeg halvvejs havde forventet, at pigen var mindst 30 år, som jeg har læst mig til i tidligere anmeldelser af asiatiske piger fra folkene bag disse annoncer, så var Aina skam lige så ung at se på, som skrevet i annoncen, og pics var også ægte.  

Og så var hun så uerfaren og uskyldig, så det var en ren fornøjelse:P

Aina er slank og petit. Fylder bestemt ikke meget. Hendes bryster er nærmest ikke eksisterende, men dog med et par store brystvorter. 

Hun startede seancen med at have al tøjet på, og mens jeg var i bad lå hun bare påklædt på sengen. Da jeg kom ud, skete der heller ikke noget, og jeg måtte spørge, om hun var klar. Men på en måde ret frækt:wub:

Under sexen blev hun ved med at være passiv, men gjorde dog alt på forespørgsel. Hun lavede dog nummeret med den overdrevne aftørring, selv om jeg lige havde været i bad, og jeg medgiver, at det ikke var en sådan sex, at jeg følte, hun var med hele tiden, men engang imellem kiggede hun dog på mig og gav mig det sødeste smil. Og jeg fik både SuperFransk, en dejlig gang facesitting med min tunge i hendes dejligt behårede mis, almindelig dansk med hende ovenpå - hold op, hvor var hun stram - og afsluttende med et dejligt Handjob:)

Jeg har kun prøvet en japansk GP før i mit liv, og hun var næsten 40 år og noget mere aktiv. Men hende her, hun var uskylden selv. Indbegrebet af ægte ungpigesex.  Og jeg troede faktisk slet ikke, at japanske GP'ere kunne være så unge og uerfarne. 

Nå - måske er det lige meget, hvem der har fået hvilken oplevelse her, for Aina er her kun 1-2 dage endnu, hvorefter hun tager tilbage til Paris, hvor hun bor. 

Miller's 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Indholdet i vores besøg hos Aini, Miller's Crossing, er ret identiske, men effekten er forskellig på dig og mig. Hvor Ainas passivitet, kejtethed og manglende metal tilstedeværelse tænder dig, er den en ren turn-off for mig. Jeg kan godt lide at pigen er aktiv og tager initiativ - uden at det bliver overdreven porn-style. Så hvis man har det som dig, er det med at komme af sted de 1-2 dage Aina er her endnu. Hvis man har det som mig, skal man entydigt finde et andet sted at lægge sine penge.

Jeg skal op på hesten igen, så næste gang vælger jeg et sikkert kort: Matylda, Hun viste initiativ og forførte på en dejlig måde. Det gør mig vild i varmen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes nu nok, at hun var mentalt til stede, men passiv, kejtet og ikke mindst uskyldig og uerfaren. Ja - det sidste tænder mig sgu nok:P

Og selvfølgelig kan hun ikke sammenlignes med Matylda og Katrynaaa. Den klasse er Aina slet ikke i.  

Så god fornøjelse med dit besøg hos Matylda. Hun er i hvert fald aktiv, og det er 100% sikkert.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tænker at besøge Aina i morgen, vil lige høre om stedet. Hun skriver at hun bor på Hotel,er det der i har mødt hende, og hvordan var det med at blive sluset ind til hende..?

Er det et ok værelse, så der er plads til at smide hende lidt rundt.., i ved hvad jeg mener, er der ordnede forhold :-)

Rudolfski

Redigeret af Keeper
Hotelnavn

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super, tak. Hun har lige skrevet, at jeg får værelse nummer når jeg er derude, og har skrevet til hende :-)

Siger hun noget under agten, eller er det stille fra start til slut..?

Tænker at hvis hun er så ikke deltagende og engageret, er der nok heller ikke lyd :-)...!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ser hun i det mindste ud til at kunne lide det, eller er det bare en tur på ryggen, blive tømt, og komme ud af vagten i en fart..?

Bliver da helt skeptisk, om jeg kan klare det, psykisk :-))))

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sorry Miller, bliver lidt urolig, så spørger lige lidt mere. Blir hun våd, vil hun slikkes, og må man ligge og nusse/pille ved hende, uden at hun virker misfornøjet..?

Det vil være træls hvis det bare sådan skal overstås du ved, så er der sq ikk meget sjov ved det :-/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som Benny Bom også skriver, så er hun meget passiv, og det hele skal ske på ens eget initiativ. Hun bliver ikke våd og ser ikke ud til at nyde det, men gør alt, hvad man beder hende om. 

 

Redigeret af Miller's Crossing
Forkert formulering.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, for 10 minutter siden:

Som Benny Bom også skriver, så er hun meget passiv, og det hele skal ske på ens eget initiativ. Hun bliver ikke våd og ser ikke ud til at nyde det, men gør alt, hvad man beder hende om. 

En meget præcis beskrivelse

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, den 3/7/2019 at 09:46:

Som Benny Bom også skriver, så er hun meget passiv, og det hele skal ske på ens eget initiativ. Hun bliver ikke våd og ser ikke ud til at nyde det, men gør alt, hvad man beder hende om

  

Hmmmm ... det er da lige ved at det er kinky frækt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sådan havde jeg det jo også, men ved ikke, om det er sådan noget, man må?

Jeg er i tvivl,  om man skal besøge pigen, for at hun kan tjene nogle penge eller blive væk, fordi hun (måske) slet ikke kan li sit job?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, Lige nu:

Sådan havde jeg det jo også, men ved ikke, om det er sådan noget, man må?

Precist - der er sådan lidt drug-rape over det. Anyhow, min økonomi er pt. Fucked, så der er lukkede for eksperimenter det næste stykke tid (Nicole og Samantha var ... erhmmm .. en impuls der bare måtte følges).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aandersen

Så blev det min tur hos Aina:razz:

Plus: overlækre store brune brystvorter på næsten ikke eksisterende bryster!! Herudover den strammeste fisse jeg har haft glæden af til dato. Ingen yderlige aftørring med spritservitter efter bad, dejligt.

Minus: Kan ikke give BJ, kysser minimalt og undgår at der stødes igennem (hendes hånd  medførte, at klimaks blev i den mere økologisk end  tiltænkt..).

Ialt virkede hun rimelig afklaret med jobbet , dog ikke synderlig engageret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...