Hop til indhold
DFyr_36

Thaimassage, Nyborg

Recommended Posts

Så fik man prøvet Thaimassagen i Nyborg.

Pænt, rent sted. Thaimassøren en nydelig, midaldrende dame på sidst i 40'erne - beg. af 50'erne. Slank, typisk thaiudseende. Smilende og flirtende. Taler forståeligt dansk.

Masserer ganske godt - og flirter også godt. Man føler sig velkommen, og hvis kemien passer, kan man få HJ samt dansk.

Massagen: 8 ud af 10 (var olien blevet varmet lidt forinden... den var KOLD)

Kvinden: 8 ud af 10 (pga. alderen, var hun yngre havde det været bedre for mig)

Stedet: 8 ud af 10 (der var lidt koldt, og døren ind til det første rum kunne ikke låses/lukkes helt)

"Gentagelsesfare" - medium til høj

Pas på hende, hun ved tydeligvis hvad hun går og laver :)

Vær rar at poste i det rigtige forum

/DFyr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik lige besøgt hende igen, efter en længere pause.

Hun giver nu et godt HJ, 7-8 stjerner ud af 10, og massagen er også i samme niveau, ikke noget olie sjaskeri her.

Men hvor er det træls, at en time ikke er en time, nogen thai damer/piger lærer det nok aldrig, vi vil have det vi betaler for, og ikke føle vi blot er en flok tyre, der hurtigst muligt skal "malkes" og så ud igen ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var til en konference over flere dage på Nyborg Strand, så jeg var blevet noget træt i kroppen af at sidde ned flere timer om dagen. En meget uvant arbejdsstilling for mig.

Jeg havde afsøgt mulighederne hjemmefra, og kunne se at der kun var et thai-massør sted i Nyborg. Det skulle prøves. God service fra start. Hun holdt nemlig åben for mig udenfor normal åbningstid. God start. Klinikken ligger virkelig centralt i Nyborg over for markedsplads og rådhus. Kunne parkerer diskret 50 m fra.

Udefra kommer man ind i en lidt skummel indgang, men klinikken der ligger til højre er stor og lys. En to værelses vil jeg gætte på, med store værelser. I værelset hvor massagen skulle foregå er der en stor box-madras,, så jeg tænkte straks at her foregik der vist ikke kun almindelig massage. Massøren en lille buttet thai kvinde på 50+ havde taget imod mig, og hun var venlig og meget snakkende.

Jeg fik tøjet af, lagde mig på sengen. Hun startede med at massere mine ben i meget lang tid. Hun var åbenbart ikke vant til veltrænede muskuløse ben, for hun slog og trykkede på dem alt for længe. Sportsben skal have lange hårde strøg med pres af tommelfingrene. Den øvrige massage var også ringe. Det var mest bare noget fingerpres uden overhovedet at komme i dybden. Når hun pressede musklerne blev hele kroppen presset ned i sengen, og man følte sig som om bord på færgen til Christiansø. Der var ikke meget erotisk strejf over det, men jeg vidste at spørgsmålet om HJ ville komme, og ganske rigtigt så kom det. Selvom massagen ikke havde været god, så kunne jeg godt li hende som person, så jeg sagde ja. Desværre. HJ var alt for hurtigt, med pornostøn, handlede kun om at malke mig hurtigst muligt. Inden det var ovre, fik jeg dog spurgt om sex, men det var for dyrt. Hun bruger pris metoden 300-600-900. Under HJ tog hun kjolen af, så man kunne komme til at røre og sutte på hendes pæne bryster, det trækker bestemt op til plussiden.

Gentagelsesfaren er meget meget lav, og til andre thai-massaøre kan jeg kun opfordre til at lave en klinik i Nyborg, for konkurrencen er ikke særlig stor.

PS. Normalt er jeg ikke en konfliktsky person, men når jeg ligger og får massage, og bliver spurgt om det er dejligt svarer jeg altid ja, selvom det ikke er spor dejligt. Her skulle jeg jo have sagt, at jeg ikke forstod hendes måde at give massage på, men jeg vil jo nødig virke dum :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var i nærheden den anden dag og smuttede forbi Nyborg thai massage, hun er da ganske flin og venlig, men massagen er prøvet langt bedre! Mest hurtig gniden og trykken, var ikke yderst behageligt! Var høflig og spørge hvor meget der skulle af og hun siger det hele, så tænker jeg at der er mulighed for lidt mere... men det blev der slet ikke lagt op til! jo bevares hun rammer da deroppe hvor det er sjovt, men ikke for at der skal ske noget!

Et plus her er dog at hun vasker en af med en varm klud bagefter over ALT :)

Men men men lær nu at en time er 60 min og ikke 45-50 min

 

Kommer jeg igen? NEJ

 

Har Fyn/Odense ikke bedre at byde på udeover Sussi i Brylle?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været der nogle gange og har fået både HJ og fuld pakke.

Jeg er enig i de ting med at hendes massage er noget ustruktureret, og set bedre andre steder. Da jeg fik fuld pakke var det fordi hun selv spurgte om jeg skulle have ekstra. Da jeg spurgte hvad det kostede, spurgte hun: "for hvad?" Og da jeg går efter det bedste var det dét jeg foreslog.

Jeg betalte 700 ialt inkl. Massage. Billigt men heller ikke mere værd. Hun er en ældre men pæn dame, med store og flotte bryster og en glat mis. Lidt skuespiller-støn undervejs, og tydeligt at hun gerne vil have det afsluttet hurtigt.

Men en dame som ellers er meget serviceminded.

Det er muligt at det først er efter man har været der et par gange at man får tilbudt ekstra. Sådan var det i hvert fald med mig. Men kunne forestille mig at hun også siger ja, hvis man selv foreslår det. Er der nogen af jer der har prøvet det?

Redigeret af Ronaldo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jo men hvis man skal komme mere en en gang,så skal massagen altså være bedre! og 1 time skal ikke være45-50 min... Der var i øvrigt to "damer" der da jeg var der, begge ældre pænere damer. Giver de begge massage?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jo men hvis man skal komme mere en en gang,så skal massagen altså være bedre! og 1 time skal ikke være45-50 min... Der var i øvrigt to "damer" der da jeg var der, begge ældre pænere damer. Giver de begge massage?

Jeg ved det ikke. De gange jeg har været der, har hende der ejer stedet været alene dér.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...