Hop til indhold
kbunga

Bulgarien

Recommended Posts

Jeg har været i Bulgarien, nærmere betegnet Sofia et par gange. Kulturelt og arkitektonisk er der ikke så meget at komme efter, men pigerne gør tilgengæld sit for at gøre opholdet sjovt :-)

Priserne er meget overkommelige og pigerne er for det meste både indlevende og smukke. Det kan anbefales at tage et smut forbi en strip bar, og finde sig en pige her, så har man også muligheden for at mærke om kemien er der - Velvet Erotic Club kan anbefales. Men pas på med at bestille drinks, hvis du bliver tørstig skal du SELV hente, ellers får du dig et chok. Prisen er typisk 150 Lev for en time på dit hotel (ca. 550 kr), og lidt afhængigt af pigen og kemien kan der sagtens gå mere end en time. Hvis du vælger samme pige næste dag, kan du sikkert få hende til at blive natten over for en slik

Jeg forsøgte mig også med to escort-piger. Det kan godt være at det var mig der var uheldig, men de så ikke ligeså godt ud, og kostede MEGET mere... Og det var selvfølgelig ikke dem på billederne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg plejer at bo på Kempinski - udemærket hotel :) har prøvet en klub (69 tror jeg den hed) tæt ved kulturpaladset - sexet foregik i et værelse i klubben - 200 leva for en time - en jævn oplevelse med en pige der umiddelbart ikke var lykkelig for sin metier) ellers et bordel på hovedgaden med en tidligere opera-sangerinde ... Fabelagtig pige og vi endte ved et senere besøg i Operaen til en Puccini forestilling. Ellers en sigøjnertøs på Cleoprata (24 og vildt smuk) men halvkedelig-dyr-sex. Har du en puge ned på hotellet bliver hun typisk ført op af en piccolo og skrevet på din regning som ekstra overnattende gæst til 20 euro . Hvilke klubber anbefaler du ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...