Hop til indhold

Recommended Posts

Hej med jer.

 

Er Hvidovre Bollefabrik rent Lotteri ?

Det var det for mig i Lørdags.

Havde en aftale med https://www.escortguide.dk/P/wonderful-kate-is-back-100-real-photos-46139.html - jeg ankom til tiden og ringede på ...intet skete.

Ringede på igen .... og igen..... stadig ingen reaktion. Ringede op og fik hende i røret - hun bad mig ringe på igen ..... intet skete prøvede igen (jeg er en tålmodig mand) ... stadig ingen reaktion.

Ringede igen ... nu sagde hun at jeg skulle ringe på en anden klokke hvilket jeg gjorde - NU blev jeg lukket ind i opgangen. En anden pige spurgte hvem jeg havde aftale med, jeg svarede og

hun henviste mig til nabolejligheden og lukkede sin dør. Jeg bankede på 3 gange, men der skete INTET. Alt imens der stod en "border" 3-4 meter bagved og ventede på at gøre sin entre :-)

Nu kunne jeg så være gået, men der var jo lige noget som manglede :-) - så jeg bankede på hos hende som havde lukket mig ind og spurgte om hun var ledig - det var hun og her fik jeg så en

udmærket "Service" med alt inkl.

Fik desværre ikke fat i hendes navn så jeg kan ikke henvise til hende.

Nu tænker jeg på om jeg næste gang (hvis der bliver en sådan) blot skal tage ud og ringe på en tilfældig klokke og se hvem der åbner.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alt det bankeri på dørene har naboerne sikkert været meget glade for :D. Og ja det er sgu efterhånden blevet etableret, at DK’s nok mest indiskrete sted, samtidig også er rent lotteri, hvor aftaler er en by i Rusland.

Forøvrigt kan jeg fortælle dig om hende Kate som du oprindeligt tog derud for, ikke er noget specielt, de billeder er voldsomt photoshopped. Hun har bryster der mangler fylde og hænger lidt, maven hang sådan lidt løst uden at det var slemt og hun så væsentligt ældre ud end på billederne. Hun var dog flink. 

Redigeret af MikeMonger

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jogge skrev, for 1 time siden:

Ja altså i Søborg tager jeg bare forbi og ringer på og ser hvad de har. 

Ja, samme her.

Det virker bare også til at være det nemmeste, da det jo alligevel ikke er pigerne selv man snakker og laver aftalerne med.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det rend af mennesker afskrækker mig lidt.... Hvis jeg skulle besøge stedet, så ville jeg nok få fat i en blå kedeldragt og en værktøjskasse. Spørger nogen hvad man skal, kan man jo bare sige at man er blikkenslager, og at man er der for at lægge rør ind. Det er jo ikke helt forkert. ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...