Hop til indhold
FookMiFookYu

Monika Frederiksberg - kan ikke anbefales

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/monika.-den-bedste-service-ny-i-frederiksberg--47703.html

Jeg har besøgt estiske Monika på Frederiksberg og må konstatere at hun ikke kan anbefales ud fra min oplevelse. 

Der er god sammenhæng mellem billederne hvor hun er i det røde lingeri og virkeligheden der møder. Det kan med andre ord godt være at det er hende på billederne, men jeg er ikke sikker. Derimod er jeg ret overbevist om at billederne i den hvide neglige ikke er af den pige man møder.  De flotte store bryster på billederne var i hvert fald ikke at finde på Frederiksberg i dag. Det var den gode service desværre heller ikke. Jeg bestilte en halv time og fik før betaling på 700 kr. bekræftet at det var inklusiv både superfransk og kys. Et enkelt meget tantet kys blev det til – det virkede bestemt ikke som noget hun havde lyst til at udføre så jeg forsøgte ikke yderligere. Og det gjaldt i øvrigt for stort set alt hvad jeg kunne tænke mig at vi skulle bruge den halve time på. Hun gav et middelmådigt blæs med halvåben mund og ikke meget kontakt mellem hendes læber/tunge og pikken. Og hun kom aldrig længere ned end lige hen over glansen. Hun var dygtig til at lægge sig så det var svært at røre ved hendes bryster og hun samlede benene da jeg  bevægede min hånd ned mellem hendes ben. Alle disse signaler om at hun på ingen måde var interesseret i at deltage i legen gjorde at lysten forsvandt som dug for solen. Jeg fik dog med møje og besvær oparbejdet en erektion og vi forsøgte os med sex. Det var heller ingen succes. Hun holdt hånden for i missionær og i doggy pressede hun sig hele tiden bagud så det var svært at trække sig ud og støde ind. 

Jeg afbrød og overvejede kraftigt at gå med uforrettet sag men blev og onanerede ud over hendes mave. 

Dumpekarakter til Monika.

Stedet er desuden håbløst. I en baggård med frit udsyn til baghusets indgang så alle benoere kan følge med i trafikken. 

Gentagelse er selvsagt out of the question. 

FMFY

Redigeret af FookMiFookYu

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BadGuy

trist, hun burde sparkes ud af landet omgående og ikke hive penge ud af folk, har selv haft lign oplevelser med øst piger desværre..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...