Hop til indhold
Guest bkg1394

Vanessa / Escortguide

Recommended Posts

Gæst

Jeg sakser lige arneo’s indlæg i efterlysninger ind her – i bund og grund er der ingen grundt til spilde jeres tid med mine udgydelser – arneo’s indlæg siger faktisk ALT!!

BKG: Jeg har prøvet Venessa, ved ikke om du ser dette inden dit besøg, ellers kan vi jo dele oplevelser. For mig er/var hun meget lille og meget ung, Lidt hvalpefedt, søde små bryster, store på hende, et par søde små håndfulde. Teknisk er hun god nok, men uden stor indlevelse og får gerne kunden ud før tid. Men tager man selv initiativ og holder hende på madrassen kan hun godt varmes op. Kys ukendt, selv om der var betalt for det, som sagt tiden blev vel i bedste fald 3/4 af det betalte. Kommer igen? Hvis ja er det for at få lidt mere fut i det anden gang, hun kan jo det tekniske, men nok nej, der er mange fine emner derude, som fortjener at blive afprøvet. Og så var vi nok for forskellige, både alders- og størrelsesmæssigt. Men prøv selv, hun er jo "billig" at prøve af...

Grunden til at jeg alligevel gør det er ment som en ”advarsel” til alle jer der måske kunne få lyst til at besøge hende også

Nå, men I får alligevel lidt fra min hånd. Jeg har siddet og gloet på Vanessa’s billeder og profil i laaaaang tid og fantaserede om en ½ time i hendes selskab.

Billederne er 100% af hende ( hun ser faktisk bedre ud irl ) Pæn håndfuld bryster og en dejlig bagsmæk – nøjagtigt som arneo beskriver ) mht alderen er den nok heller ikke helt skæv – da vi var færdige og tog tøj på dansede hun rundt og sang med på en eller anden nymodens melodi ( hun tog faktisk også sit ”hverdagstøj” på – bluse, jeans etc – tænkte at det måtte da være besværligt at tage af og på hele tiden, men hun er måske ikke så overrendt – og det kan jeg godt forstå!!

Hun havde dårligt lige taget kalorius i munden da hun skævede over på klokken – der havde jeg max ligget afklædt i to minutter.. hun giver dog et ret godt blow, og med ryggen til en ok ridetur. Lækker fast bagdel

Efter 10 minutter kom så den første humørdræber: you come now? Nope, jeg har 20 minutter endnu ( beholder mit ur på )- okay – lidt mere ridetur – der er gået 5 minutter mere – you come now? Nixen, har 15 minutter endnu – hun så lidt muggen ud, men ok.

Hun fik den bagfra og fra siden og igen igen: you come now?? Nu havde jeg for alvor tabt interessen – endnu et blow, og hun tog min hånd som indikation om at jeg skulle spille den selv; det gjorde jeg, for nu skulle jeg sgu af sted. Spillede lystigt der ud af og hun lod tungen spille på ”hovedet” hun sagde: I don’t do mega.. Nej, fint nok. Sprøjtede de sammensparede safter ud i luften – noget af det ramte hende på kinden og en pæn del på tungen.. der var gået 20 minutter.

Aftørring, tøj på og af sted. Okay? Spurgte hun – ja, helt okay ( gu var det ej )

Jeg kan simpelthen ikke med min allerbedste vilje anbefale hende!

I profilteksten står der at man får hele paletten for en ½ time

Men igen kys ( hun var dårligt i nærheden af mit ansigt ) havde børstet tænder gange mange, nybarberet etc – men nej! Jeg kunne nok have holdt på min ”ret” men…

Dildo show? Niks

Anal til kunden? Niks – ( det er så heller ikke mig, men alligevel )

Fik dog golden shower ( kunne også være lige meget og smagte at helv.. til )

Som arneo også er inde på: det skal bare overstås – jo før jo bedre! Og ja, ved da godt det er forretning, men man får altså ikke den tid der betales for. Hun er totalt uengageret ( men blæser godt )

Hendes engelsk er så godt som ikke eksisterende. I profilteksten står der: jeg taler engelsk..? Yes Sir og bkg taler kinesisk og russisk. Ordforrådet er begrænset til: you come now? ( ved ikke hvor mange gange jeg skulle lægge ører til den sætning ) thank you ( da hun fik pengene ) og ” is okay?”

Kunne dog også sige ”bye” ja jeg smuttede – og det gik stærkt!!

Hende besøger jeg aldrig igen. 700 for en ½ time er da billigt.? Ja, hvis man så fik en ½ time og en pige der gad deltage lidt i løjerne…

Arneo er inde på at hun er ung ( og ja; de 20 passer nok meget godt ) og at hun måske med tiden bliver mere erfaren osv – kan da godt være, men den tror jeg ikke på – hun er absolut ikke indstillet på at yde ordentlig service!

Men det var min beretning om et elendigt besøg! Hvis nogle alligevel overvejer et besøg, ja så er I som sagt advaret!!

Jeg var faktisk lige ved at springe i vadestedet ( og skulle have gjort det ) og besøge:

http://www.romantica.dk/pigerne/tiffanie

hun ser godt nok lækker ud; det kunne ihvertfald ikke have været dårligere....

Lægger en eferlysning af hende - håber der er nogle der kan give lidt inputs

Satser på Lorena næste gang - så må vi se!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...