Hop til indhold
ChoosyVery

Mariana, latina, Fredericia (tidligere Odense)

Recommended Posts

Endelig en skøn latina i det jydske igen - hende her: https://annoncelight.dk/showad/260118

Jeg besøgte hende i dag og sandelig om ikke billederne viste sig at holde stik: De er ganske vist ikke alt for gode, men hellere lidt ringere ægte billeder end 100% lånte eller photoshoppede. Billedet af hende ved swiingpoolen og det andet af hende lige bagfra er 100% sådan som hendes delikate krop ser ud - og også ansigtet er nøjagtigt lige så kønt som på billederne. Der er silikone i brysterne og efter min bedste overbevisning også i ballerne, men især sidstnævnte er meget overbevisende lavet og resultatet en røv i verdensklasse. Brysterne var noget hårde, men pæne nok - men maven og taljen og benene, ohh la laaa! Benene og maven er så faste som de kun bliver af sport eller træning, og hun er simpelthen bare en rigtig slank og lækker strandbabe.

Hun sagde hun var fra Costa Rica, hvormed hun kvalificerer som ægte latina, og hendes teint en lys brun som en latte med rigtig meget mælk i. Begge dele er lækkert. 

Oveni hatten er hun sød, venlig, positiv og med på, at kunden skal have en god oplevelse. Og OM jeg fik det? Ja tak! Det har helt sikkert noget at gøre med, at jeg foretrækker lige præcis hendes type: Lille, petit, slank og med en fast talje, stramme lår og en god numse - og jeg har sjældent set det bedre. Men selv hvis man ikke lige har en fetisch med det, så virker Mariana som et godt bud, da hun som sagt var sød som person også. Hun er ikke ret god til engelsk, så nogen stor konversation blev det ikke til - men de spansktalende derude kan nok få øvet gloserne på en fornuftig måde. 

Jeg tog 15 minutter, men det var kun fordi hun åbnede døren i en slags lille kimono, der var helt sort og ikke lod mig gennemskue, hvor lækker hendes krop egentlig var. Det fandt jeg så ud af senere, så jeg kommer helt sikkert igen. Mine 15 minutter kostede 500 og der var intet snyd med tiden. De 800 må være for en halv time og efter at have forelsket mig i hendes sambamås var jeg simpelthen NØDT til at spørge: Tilbød hun også anal? Jo, det gjorde hun - og dét tror jeg er på programmet næste gang. 

Det lød til at hun kommer til at veksle lidt mellem Fredericia og Odense og måske også Vejle. Men at hun bliver i DK en måneds tid. 

En varm anbefaling herfra, hvis man kan lide latina strandbabes med sambamås. 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ChoosyVery skrev, for 9 timer siden:

Hun sagde hun var fra Costa Rica, hvormed hun kvalificerer som ægte latina, og hendes teint en lys brun som en latte med rigtig meget mælk i. Begge dele er lækkert.

Men i hendes annonce står at hun er fra Spanien ??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Og på escort-side står der Sofia i linket, så detaljerne i annoncen tror jeg du skal springe op og falde ned på. Hun talte i hvert fald spansk eller portugesisk.

I min anmeldelse prøvede jeg at fokusere på det jeg mener er kernen i sådan et besøg :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej, jeg har også kun fået tantekys og fransk med, @Esbjerghanhund - men ikke desto mindre besøgte jeg hende i går for tredie gang, denne gang i Vejle. 

Simpelthen fordi hendes krop er så stjernelækker, og hendes mave, ben og vanvittige baller gør mig fuldstændigt balstyrisk! Læg dertil et decideret smukt ansigt, og jeg med min lille viljestyrke må bare give fortabt: Hun sagde hun tog til Odense på torsdag, og dér skal jeg nok også sørge for at besøge hende :-)

Med dét lækre udseende giver jeg gerne afkald på lidt service. Især i betragtning af at prisen også er helt OK. 

Når det er sagt, så synes jeg det er vigtigt lige at få sagt at hun faktisk er supersød som person, og gør en masse andet rigtigt. Jeg kan dog mærke at hun gerne vil lave noget upselling, men hér tredie gang lykkedes det mig dog at være standhaftig. Anden gang faldt jeg i :-).

Jeg vil stadig opsummere hende som den lækreste latina jeg har mødt i flere år, og jeg skal helt sikkert forbi igen. Fjerde og femte gang, mens hun nu er her :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...