Hop til indhold
Pogo

Modne damer i København og omegn

Recommended Posts

Er der nogen som kender lidt til følgende, og kvaliteten af deres ydelser?

A BAAL PRIVAT.

53-årige Carol, FF skål. 1/2 time 500,-. 08.00 - 21.00.

Tlf. 5269 8450

Desuden huserer der en storbarmet kvinde i Retortvejområdet, som annoncerer lejlighedsvist i EB. Hun er også i den modne ende af skalaen.

Nogen som kender dem??

Mvh

Pogo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var forbi retortvej og træffe den omtalte moden dame. Jeg syntes simpelthen hun var for gammel. Ihvertfald over 65 og ikke så velholdt(mange rynker), men kunne godt se hun havde haft nogle kæmpe nødder...engang :? Så smuttede igen. Carol kender jeg ikke, men hvis du er til modne damer kan jeg anbefale Zuzi i ahornsgade. Hun er på om mandagen og kan findes på escortguide under "ahornsgade" Der er også mulighed for gangbang og møde andre af de modne danske kvinder på samme adresse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ahhh - Ahornsgade. Dér har jeg RIGTIG mange minder fra. Husker med stor glæde Hanne og Lene (var også på Jyllingevej mfl.), til overkommelige priser, og med stor, stor velvilje til lidt af hvert :-)

Spurgte mere, fordi jeg nu huserer i Århus, men lejlighedsvist er tilbage i skønne København!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Ja, Ahornsgade er et meget undervurderet sted. Har deltaget i sexparty dér vel 10-15 gange og er aldrig gået skuffet derfra. Engang var der endda et 'privat' par med som almindelige deltagere, og jeg var så heldig at få fornøjelsen af hende hele to gange. Alle disse gode minder er dog 6-8 år gamle. Er der nogen, som har opdaterede erfaringer fra stedet+

- Og så var der jo Susan dér. Super lækker moden kvinde, vel medio 40 for 6-8 år siden. Gigantiske ÆGTE bryster, som trods deres størrelse - vi må være ovre i noget I, J - ikke hang nævneværdigt. De var piercede og ofte havde hun en sjækkel i, så man kunne løfte op i brystvorterne. Kanon frækt! Hun tog forresten også anal med stor fornøjelse. DAMN for en lækker Q. Nogen der kender noget til, hvor hun evt. er i 'branchen' i dag? Det er længe siden, hun har været at se på escorguide.dk

/Hedonisten.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik aldrig fat i Susan, og har ikke været i Ahorngade siden 2006, trods et par enkelte halvhjertede forsøg.

For mig overtog Ahorngade pladsen som et af favoritstederne efter Ndr. Fasanvej 239, hvor der også var nogle rigtig, rigtig søde damer!!

Slår dog ikke helt Charlotte på Sdr. Fasanvej, overfor Frd.berg hospital, som endte med at være min personlige favorit, sammen med Lene fra Ahorngade mfl. Hun er dog holdt op, det er Lene også - stort *SUK*!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...