Hop til indhold
Guest LLM

Lady Bastet (Whitney) - København - mine oplevelser

Recommended Posts

Guest LLM

https://www.escortguide.dk/P/this-is-queendom-you-all-come-and-serve-queen-b--38081.html

Første touch med Lady Bastet:

Hun stod i døren og tog imod mig, den perfekte domina, høj og slank, dressed up til leg i stram lak fra top til tå, ”meterhøje” stiletter, med det både farligste og sødeste smil spillende i hendes ansigt. Hendes blik løb op og ned ad min krop og gav mig en kildrende fornemmelse af, hvordan hun fra første øjekast vurderede hvad hun kunne, hvad hun ville udsætte mig for, hvordan hun ville lege med mig.

Jeg både elsker og hader den følelse, der farer rundt i min krop første gang jeg skal mødes med en ny domina – forventningen, frygten for at blive skuffet igen, kombinationen af frygt og forventning til hendes udseende, hvad hun vil udsætte mig for – og ønsket om at HUN skal – og kan - blive min fremtidige domina.

Baggrund for at møde Ladyen:

I en længere årrække har jeg jagtet den rigtige (professionelle) domina og har mødt de fleste indenfor branchen, uden at kunne ramme det perfekte for mig. Jeg vil ikke gå i detaljer med mine krav til dette, da det er lidt grænseoverskridende.

Efterhånden så var jeg nået til den konklusion, at vi BDSM-kunder jagter noget som ikke findes, en ultimativ oplevelse, både hvad angår domina og forløb, som ikke kan realiseres. Jeg ved ikke om mine BDSM-fæller kan genkende dette? At billeder og fantasier er så intense og specifikke, at de realiserede oplevelser aldrig føles rigtige, altid føles lidt flade i forhold til fantasierne.

Nu er det nærmest lykkes for mig. Lady Bastet har givet mig så intense oplevelser, at jeg er kommet tilbage flere gange indenfor meget kort tid. Og hver gang er jeg mødt op med samme frygt og forventning, som var det første gang.

Denne anmeldelse er således en beretning fra en række besøg hos Lady Bastet (tidligere Mistress Dione, som også kalder sig Whitney i en lidt blidere udgave), hvor jeg håber, at det er en beskrivelse af et forløb, som stadig kun er i sine første kapitler.

”Fakta”boksen:

Ladyen er nem at lave aftaler med. Hun bruger en del tid på at afdække gensidige forventninger. Hun kan sikkert springe direkte ud i en leg men det gjorde hun ikke med mig. Hun er god til at lytte og forstå – samt supplere med sine egne ideer og erfaringer, uden det ryger ud ad en tangent.

Hun bor i en pæn privat lejlighed (det er hendes eget hjem) med diverse BDSM-redskaber, dog uden at lokalet er overekviperet. Men der er kors, andre sjove anretninger, masser af piske med mere. Og så er der Lady Bastet selv, som fylder rummet med sin mørke personlighed.

”Subjektive” fakta:

Den sædvanlige frygt for hendes udseendemæssige kapacitet er grundigt gjort til skamme. Lady Bastet er en smuk mørk kvinde, i både hud og sjæl, flot velformet krop, lange ben, smukt ansigt, med et stærkt spil i øjnene. Hendes udstråling gik umiddelbart lige i mellemgulvet på mig – jeg bliver både nervøs og tændt, når jeg møder hende. Første gang fik ladyen nærmest mine ben til at sitre under mig.

Ladyen er en særdeles smuk og sofistikeret domina. Jeg er ikke i tvivl om, at hun arbejder helt frit og uafhængigt og at hun i høj grad er drevet af lyst, selv om jeg også er sikker på, at man ikke skal forsøge at forhandle pris med hende. Hun har en særdeles bestemt personlighed, og man kan fornemme hendes ægte dominerende temperament under hele forløbet. Hun bestemmer og det må man acceptere.

Udover legen, så er hun nem at kommunikere med. Man føler ikke, at man bare skal hurtigt ud af klappen efter seancen, allerede ved første møde blev jeg hængende noget over tid fordi vi havde en god dialog om mange af livets spændende forhold.

Den erotiske oplevelse:

Hvis det ikke havde fungeret første gang, så havde der ikke blevet en anden gang etc. Hver gang har således fungeret nær det perfekte, så jeg har måttet komme igen. Samtidig har der været en rød tråd – en udvikling - imellem forløbene, selvom hver seance har haft sit eget tema, hver gang efter et let oplæg fra mig, orkestreret og eksekveret perfekt af Lady Bastet med tilsætning af alle hendes specielle krydderier.

Jeg søger netop den fine kombination af blid sex og hård dominans og Lady Bastet kan både være blid og hård og mest af alt, så mestrer hun spillet, hvor hun fint skifter fra blid til hård, og tilbage igen, efterladende sit offer med håb og frygt.

Hvor blidt det skal være, og hvor meget sex der indgår, det bestemmer hun sammen med mig ultimativt, og det virker godt. Men hun mestrer det blide, og selv om det ikke sker hver gang, så kan man mærke hendes egen lyst også river hende med til en del sexuel interaktion. Jeg er igennem forløbet endda tvunget til at gå så vidt, at jeg har måttet tage en selvstændig seance med hendes blide alter ego, Whitney. Det var med en vis bekymring, at jeg prøvede det, men det fungerede, om end jeg også kunne mærke den lidt drillende Lady Bastet igennem hele forløbet, og det var overraskende let, at springe tilbage i dominansrollerne igen ved næste seance. Det er nok foranlediget af vores grundlæggende spil, jeg antager at dem der kun søger blidt, vil opleve det anderledes end jeg, Whitney har klart store kompetencer her også, hvilket jeg også har set i andre reviews.

Derudover har jeg naturligvis haft flere seancer, hvor jeg har måttet overgive mig til dominaen, Lady Bastet. Hun mestrer BDSM-teknikkerne godt, hun ved hvordan hun skal lægge en bondage, håndtere en pisk, bruge sin hånd og hun mestrer især anvendelsen af sin personlighed, til at dominere i legen. Jeg har med et par andre dominaer følt mig utryg, da jeg ikke følte de var erfarne nok til at yde den fornødne sikkerhed, blandt andet ved en bondage. Med Lady Bastet føler jeg mig rent sikkerhedsmæssigt helt tryg, men heldigvis også ret utryg ift. hvad hun kan finde på. Hendes (vores) fantasi har drevet mig igennem en del spændende og særdeles erotiske oplevelser, som jeg ikke liiige på forhånd havde troet, jeg skulle udsættes for – uden jeg på nogen måde har følt mine grænser er blevet overskredet.

Disclaimer:

Dette er min oplevelse. Lady Bastet har ramt mig helt rigtigt. Det er ikke sikkert, at alle vil få den samme oplevelse og behandling som mig. Dog er jeg overbevist om, at Ladyens grundlæggende BDSM-kompetencer og empatiske personlighed vil give de fleste en god oplevelse. Men man skal nok også give (og overgive) lidt af sig selv til ladyen.

Hendes BDSM-rum er spartansk – BDSM-rum er nok lidt store ord. Der er redskaber, men det er basalt et stort soveværelse med et kors og et par andre sjove ting. Til gengæld fylder Ladyen rummet med en personlighed, som både skræmmer og beroliger – med masser af spændende og sorte erotiske indslag. Jeg fandt mig selv blandt andet spændt grundigt og hjælpeløst fast (som jeg godt kan lide det) i en lille satan af et gabestoks lignende møbel, og kunne ikke gøre andet end at tage imod (av).

Hun taler ikke dansk – andet end nogle få ord. Til gengæld er hendes engelskkundskaber gode. Og hendes evne til at kommunikere i det universelle erotiske sprog er fantastisk.

Og tilbage til spørgsmålet, har jeg selv så en fået den ultimative oplevelse, både hvad angår domina og forløb? Måske. Hun har ramt flere ting, men der er helt sikkert mere at komme efter. Måske handler det mere om troen, lysten, nysgerrigheden, pirringen ved tanken om, hvad der skal ske næste gang, hvad hun (vi) finder på. Jeg er under alle omstændigheder nød til at komme igen. Og helt sikkert også igen igen.

Beklager mine mange ord, men så fik jeg betalt lidt igen – efter at have været mere læsende end skrivende igennem nogle år herinde.

Pas godt på jer selv derude, og pas godt på hinanden.

 

Redigeret af LLM

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...