Hop til indhold

Recommended Posts

Ja så måtte man jo forbi, efter man har hørt om stedet fra en del brugere.

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=14893

Indgangen er dejlig diskret, lige ved siden af Fakta, men alligevel ikke så man kan ses direkte. Iøvrigt er det også en opgang, og der ligger andre virksomheder i opgangen.

Bliver lukket ind af en smilende thai pige, med store bryster. Vil skyde hende til at være i starten af 30'erne. Hun snakker godt dansk. Det ligner stedet bliver brugt som almindelig lejlighed også, uden alt for meget underligt thai fims over det hele.

Massagen går i gang, og allerede efter få minutter har hun godt fat i klokkeværket, og kører neglene rundt. Så er stilen ligesom lagt. Egentlig er massagen lidt ligegyldig, og hun smører bare olie rundt. Bliver vendt om efter cirka 20 min, og straks har hun fat i kødfløjten, og hælder olie på den, uden at jeg har sagt noget. Spørgsmålet om den også skal have massage kom da også, men jeg ville hellere have et blowjob. Den er hun med på, og bliver pludselig rigtig fræk, og sender øjne. Hun er ikke sådan en typisk genert thai. Vi aftaler et blowjob til 700.

Hun smider selv alt tøjet, og hun har lidt hud der hænger på maven. Det ligner hun har fået foretaget kejsersnit for ikke så mange år siden, men hun er ikke som sådan tyk. Hun har en god håndfuld, det kunne meget vel ske at det er hende i annonce med en våd hvid t-shirt. Hun går igang med at sutte, uden gummi. Det gør hun faktisk meget godt, men der bliver ikke suttet dybt. Dog er det er plus at hun også tager bollerne i munden og suger på dem. Ved ikke om hun gør det med alle, det kan være man skal være glat.

Efter hun har suttet i en 5 minutters tid får hun mig overtalt til fuldpakke, og vi bliver enige om 1000. Hun er okay stram, også selvom jeg er almindelig af størrelse, og vi kommer de sædvanlige positioner rundt. Undervejs får jeg hende flere gange til at skifte mellem handjob, blowjob, doggystyle og ridning. Tror vi brugte 4 kondomer. Hun kan ikke lide at blive slikket, men det havde jeg heller ikke tænkt mig.

Kommer som et brag i munden på hende 50 min inde i massagen, og hun sutter bare videre indtil jeg er nødt til at stoppe hende, da jeg blev for følsom. Herefter cola, betaling, og så ud af døren. Der er kamera i kighullet i døren, som vises på et lille display, så man ikke ender i en akavet situation ude på trappen, og hun åbner bare døren uden en trævl på kroppen.

Overall: God oplevelse, men massagen er ligemeget. Her er det 100% de seksuelle ydelser der er i højsædet. Ihvertfald hende jeg blev masseret af. Fik desværre ikke hendes navn.

kommer jeg igen? Helt sikkert.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...