Hop til indhold
Thirdhashed

Anastasia Penny, cph, anbefaling

Recommended Posts

Anastasia er en skøn person der skal opleves. Hun er i en liga som kun bliver delt med Ellen eller for bio kvinder sweet Katrynaaa. Jeg vil ikke gå så meget i detaljer om selve agten ud over at sige at hun gør hvad hun lover og er fair med tiden. Hendes billeder/videoer virker til at være taget for nyligt, hun ligner dem hvertfald godt, hun er dog kønnere i virkeligheden på en eller anden måde. 

Hendes screening process virker lidt mærkelig (hun vil have tilsendt et billede af din pik for at sikre at du ikke er politi), men hvis man kan komme udover det er det en fantastisk oplevelse. Stedet er et hotel i nærheden af fisketorvet, ikke det bedste sted men tjente sit formål. 

Hun siger at hun rejser tirsdag morgen, men at hun kommer tilbage til sommer. Prisen er 1500 kr for en time. Kan svare på spørgsmål hvis det er, da jeg kan se der er en anden tråd i efterlysninger med en del forvirring i. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...