Hop til indhold

Recommended Posts

Guest randomguy22

Hej,

Jeg var inde hos følgende pige:
https://www.escortguide.dk/P/-lilly-petite-superhot-kobenhavn-k-45874.html

Jeg ankom lidt tidligere end forventet, men det betød ikke det helt store. Hun skrev, at jeg kunne komme ind, selvom jeg var 15 minutter for tidligt på den. Beliggenheden og lejligheden er fin og diskret. Rækker hende de 1600 for GFE (og lidt ekstra for at være en gentleman) i 1 time og snupper et hurtigt bad.

Jeg kommer ind til hende kort tid efter, hvor hun er klar i en kåbe, som hun smider. Hun har en perfekt krop. Ingen tvivl der. Hun starter med et kort blow, hvilket var særdeles godt. Hun smider et kondom på, og vi går ellers igang kort tid efter. Meeeeeen det her, at filmen knækker for mig desværre. Mens hun rider mig, så kan jeg se, at hun lukker øjnene. Altså... som om det nærmest var ubekvemt for hende eller ubehageligt. Jeg kunne straks fornemme på hende, at hun nærmest blev frastødt, hvilket selvfølgelig også gjorde mig utilpas. Jeg ved ikke lige hvorfor (er en ung mand og veltrænet - så burde ikke være det, men hvem ved), men det dræbte den i hvert fald for mig. Jeg kan bare ikke, hvis pigen viser, at hun ikke vil. Ved ikke om det bare er mig, men det gør i hvert fald mig vildt utilpas. Så jeg sagde til hende, at jeg ikke kunne mere allerede efter 6-10 minutter. Hun spørger mig chokeret hvorfor, og jeg svarer sødt, at det ikke har noget med hende at gøre. Kunne ikke lige få mig selv til det. Tog mit tøj og smuttede.

Men.. hun er en sød pige og har helt bestemt en flot krop. Og hun er god til blow og sex kan jeg ikke rigtigt kommentere på, da det ikke varede så længe. 

Jeg kunne ikke rigtigt se det her på de andre anmeldelser, som jeg læste, så jeg tænker, at det blot har været en dårlig kemi mellem hende og jeg. Hun ins

Redigeret af randomguy22

Del dette indlæg


Link til indlæg
randomguy22 skrev, for 9 minutter siden:

Meeeeeen det her, at filmen knækker for mig desværre. Mens hun rider mig, så kan jeg se, at hun lukker øjnene. Altså... som om det nærmest var ubekvemt for hende eller ubehageligt. 

Tak for at dele med os andre. Op på hesten igen.

Tror ikke det har noget med dig at gøre. Nok bare hendes måde at lukke det hele lidt "ude" på. Det kan jo være en hård branche og nogen piger er dygtigere skuespillere end andre. De færreste piger nyder det jo fuld ud men faker en del af akten det. Ingen kan jo gå rundt og være ægte liderlige hele tiden.

Redigeret af DK fyr 34

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vil gi dig helt ret. Hvis pigen ikke virker glad eller engageret, eller du fornemmer hun hellere vil være et andet sted, så mister jeg også gejsten Vi vil alle gerne være den perfekte elsker trods det at vi har betalt for pigen og fornemmer vi at det ikke er tilfældet, så knækker filmen.

Og ikke et ondt ord om pigen...det kan jo være hendes måde at tage imod på.

Kom op igen, næste oplevelse bliver anderledes

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er desværre nogle piger som søger lidt væk mens de arbejder via lukkede øjne, høj musik osv. Helt sikkert en turn off. Og synd for pigen. Smerter er heldigvis meget sjældent. Du gjorde det helt rigtige. Håber hun bare havde en dårlig dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...