Hop til indhold

Recommended Posts

Salma er den GP jeg har besøgt flest gange. Det er blevet til en del over de sidste år. Det er der gode grunde til, Salma er en utrolig dejlig pige. Hun er enestående flot, hun er i godt humør og et virkelig godt knald. 

Denne gang var ingen undtagelse. Salma har lige fået nye billeder og som sædvanlig er de af hende og retvisende. Det kan være svært at tro på de billeder, men den er god nok. Hun er så smuk :-P

Lejligheden er ret ny på Frederiksbrygge. Også her er kvaliteten høj. Fin parkering, godt bad osv. 

Som nævnt er Salma flot. Det eneste flottere jeg har set er hende med min pik i munden :wub: Et godt blow, på med gummi og Salma på toppen. Også et fantastisk syn at se hende ride en. Flotte, flotte bryster (der har fået lidt hjælp) og en veltrænet, spinkel krop. 

Jeg har læst lidt kritik af hendes kys. Jeg køber aldrig kys, da jeg hellere vil have min pik i hendes mund end min tunge. Så jeg kan ikke sige noget om kys. 

Salma er her til lørdag, så skriv og få lavet en aftale med hende https://www.escortguide.dk/P/salma-in-frederiks-brygge-sydhavn-big-kiss-26688.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...