Hop til indhold
ChoosyVery

Valeria Aarhus - ægte billeder og super service

Recommended Posts

Jeg var forbi hende her i Aarhus, og vil lige skynde mig at lave en kort anmeldelse inden hun er videre: https://annoncelight.dk/showad/274140

Annoncen er også her: https://www.escort-side.dk/Sexy-TOP-Trans-Valeria-AARHUS?ad-id=13313

Egentlig ville jeg have været forbi hos Natalia, den ene af de to argentiske biler, men selv efter booking var Natalia væk da jeg ankom og kun Julia tilbage - og mens det muligvis var hende på billederne, så var de i hvert fald meget gamle men til gengæld godt photoshoppede. Men shemale Valeria var lige om hjørnet, så jeg besluttede at kigge forbi - og var næsten sikker på, at hun heller ikke kunne leve op til billederne. 

Men den er god nok: Det er hende på billederne, en brun godte fra Peru (tror jeg hun sagde) sidst i tyverne. Virkelig sød og servicemindet, ingen træls attitude hér. Så jeg tog en halv time til 1000, og det var virkelig godt. Blow uden begge veje, top og bottom og hun var stiv hele vejen igennem. Jeg knaldede virkelig igennem både forfra og bagfra, og på intet tidspunkt var der hastværk, brok eller noget som helst. En overraskende god oplevelse. 

Jeg mener hun sagde at hun ville tage videre (til Roskilde?), men hun fortjener i hvert fald en anbefaling. Billederne viser nøjagtigt hvordan hun ser ud, men endnu vigtigere er måske, at hun virkede meget opsat på at give mig en god oplevelse. Som sagt: Anbefalet herfra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...