Hop til indhold
Guest Triatlet

Miss Liss

Recommended Posts

Guest Triatlet

https://www.escortguide.dk/P/-laekre-miss-liss-44609.html

 

På anbefaling fra en god medskribent og broder herinde på eroguide fik jeg afprøvet fornøjelsen af en time i selskab med Liss.

Der er tale om en voksen kvinde i fyrrerne vil jeg tro,- med gode maner og hvor samtalen om livet, sexen og andre emner flyder let og ubesværet over et glas vin.

En anbefaling herfra på indlevelse og nærvær til en voksen mand der søger en tilsvarende moden kvindes selskab til en hyrdetime.

Der er ikke så meget mere at sige - det var dejligt .

Billederene som jeg normalt er vred over pigerne forfalsker i deres annoncer har jeg det lidt..bum-bum med i Liss tilfælde , - jeg syntes ikke de ligner hende overhovedet..men jeg var glad og tilfreds da hun gik.

så vidt jeg husker 1800 kr pr time.

Redigeret af Triatlet
stave fejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig god og ærlig anmeldelse - helt i overensstemmelse med mine oplevelser. Hvad angår billederne er det korrekt at Miss Liss tidligere har brugt "lånte" billeder, men jeg vil hævde de stort set altid har været retvisende, så det ikke kan henregnes under falsk markedsføring.

Hvad angår billederne i annoncen du linker til, vil jeg tro at nr 1 er "lånt", det skyldes at hun ikke har været helt glatbarberet de sidste par gange jeg har besøgt hende. At nr 2 og 10 ikke er af hende er indlysende:D
De resterende billeder er jeg 99,9% sikker på er af hende. Det skyldes at de ligner rigtig godt, og for det andet at jeg genkender stedet der er hendes "kærligheds rum"

Med Venlig Hilsen
Balshoi

Redigeret af Balshoi
den gik af i utide

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Triatlet

Korrekt - der må være en moderator der kan flytte denne til rette forum - beklager !

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...