Hop til indhold
Fecking

Maja eller Dior.

Recommended Posts

Fecking skrev, for 10 timer siden:

Jeg kan ikke beslutte mig, Maja i Odense, eller Dior i Svendborg, de ser begge utrolig flotte ud, og har begge fine anmeldelser herinde. For mig er diskret parkerings muligheder og indgang også vigtigt, så håber i kan hjælpe mig, med at tage en beslutning. 

https://annoncelight.dk/showad/263448

https://annoncelight.dk/showad/257986

 

Fecking. 

Tjaaa hvem skal du vælge. Det er jo to vidt forskellige piger. Har besøgt dem begge og deres service fejler på ingen måde noget. De er begge dejlige, søde og smukke. Helt på hver deres egen måde. Ved ikke hvor Maya holder til denne gang, men hvis det er samme sted som de sidste efterhanden mange gange er det ret diskret. Det er Dior's også. Men - hvis du er på vej ind i opgangen og du møder en du kender som ved hvad der foregår. Ja, så røg den diskretion. Men sådan er det vel alle stedet. 
Jeg håber virkelig at jeg får mulighed for at besøge Maya inden hun er smuttet igen. Er helt vild med den kvinde, men det er nu lige så meget fordi at vi svinger rigtigt godt sammen og hun i den grad altid har faldet i min smag. Men det er på ingen måde noget der skal få dig til at fravælge Dior. 
Men hvorfor ikke snuppe dem begge? DIor i dag og Maya i morgen. :-P  Eller omvendt.
Lad os høre hvem valget faldt på og skriv om dit besøg.

God fornøjelse.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...