Hop til indhold

Recommended Posts

Hej Alle

Jeg skal en tur til Budapest og vil derfor høre om der ligesom her i Danmark gives fuld pakke i de mange thai massager studier der findes der ?

Evt. også om der findes hjemmesider med Escort piger, jeg vil også gerne høre om priserne dernede fra

 

Pft

Lue

Del dette indlæg


Link til indlæg

Min oplevelse er at det er ligesom i dk, nogle steder kan du få det ved første besøg, andre steder ikke. Prøv at Google, budapest thai massage så kommer mange muligheder. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Der er mange anmeldelser og anprisninger af en hjemmeside i forum, anmeldelse udlandet søg på Budapest, det er nogle år siden jeg var der så mine erfaringer er måske forældet, jeg var på et par thai steder, der også kunne yde andet en massage, meen var også et sted hvor de blev vrede over at jeg spurgte om sex ydelser, det var på pest siden tæt på et hotel der hedder Kings Hotel, på vejen tæt på en af broerne lå en thai hule, der var sex absolut muligt, prisen var dengang cirka det halve af danske priser, jeg brugte ikke den hjemme side der nævnes i forummet her i guiden, men jeg fik et par fine dates med nogle “free lancere” og det var fuldt ud tilfredsstillende og til overkommelige priser..men de skal findes i bar miljøet ved broerne. En lille snak om Danmark og hvor ensomt det kan være at holde ferie alene, og et lille signal om at du kan være gavmild. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er lige hjemkommet fra Budapest, dog uden at jeg havde mulighed for at afprove nogen af diverse massage steder. Saa fog mange Thai steder over hele byen. Nogen er lidt mere "turistede" end andre med blinkene skilte osv. Jeg saa ogsaa lidt mere etablerede kliniker, og det ville nok ha vaeret en af disse som jeg ville ha provet havde jeg haft muligheden. (En hurtig google map search vil vise dig hvor de ligger)

Budapest er forovrigt et spaendende sted, med meget at se som alm turist, og meget billigt for mad og drikke.

Mvh

G

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...