Hop til indhold
tkmtkm1

Julie Bach - Vanløse, første gang hos en TS

Recommended Posts

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=16245

Fantasien og nysgerrigheden havde længe været der. Hvordan var det mon at være hos en TS. Mine filmsøgninger på pornhub havde mere og mere kredset sig over i den genre så følte jeg var nødt til at prøve.

Tirsdag aften passede det pludselig og jeg tog chancen. Ville være i nærheden af Vanløse og tænkte jeg kunne give det et forsøg, havde besluttet mig for at hvis det blev for mærkeligt ville jeg give hende pengene og gå igen. Jeg ringede tidligere på dagen og fik en ufattelig sød og veltalende(engelsk) "pige" i røret. Det var intet problem for hende at jeg ikke havde prøvet det før.

Sent om aftenen ringede jeg igen, hun havde ventet på mig og bilen blev guidet til en diskret lejlighed i Vanløse.

Med bankende hjerte ringede jeg på døren, Julie åbnede døren. Jeg var bestemt ikke skuffet eller skræmt ved første syn. Billederne holder 100% og er meget vellignende. Jeg var bange for om hun var feminin nok, men det syntes jeg. Hun lagde sig kælent på sengen, vi afregnede 1000,- for en halv time og jeg gik i bad.

Ren og fin kom jeg tilbage til sengen og vi begyndte at kæle. Var lidt nervøs for størrelsen på hendes "ting" men den passede fint og var ikke for stor.

Det var en anderledes oplevelse at skulle til at lege med en pik, men hun var virkelig sød og guidede stille og roligt. Vi prøvede lidt gensidig fransk og hele oplevelsen var spændende og også fræk :-)

Hun spurgte om jeg ville prøve at blive "knaldet", sank en ordentlig klump og sagde ja.

Jeg blev placeret på alle 4 på sengekanten mens hun fandt creme frem. Hun legede forsigtigt med hendes fingre og en masse creme.. Mens "banjomelodien" fra Deliverance / døden på udflugt kørte i hovedet på mig tænkte jeg - nu sker det. Kunne mærke en penetrering og kom med et stort støn.. Julie grinede lidt og sagde, "you are very tight, it was only my finger"... Grinede lidt med og kunne godt se det komiske. Vi prøvede lidt mere og hun fik presset den rigtige lidt ind i mig. Måtte dog stønnende bede hende stoppe. Det var helt okay. Så var det min tur til at tage hende og det gik lidt bedre, hun har en virkelig feminin og lækker røv. Hele oplevelsen var dog blevet lidt overvældende for mig så det var lidt svært at holde rejsning.

Vi endte med en gensidig "spiller" mens vi lå i sengen. Hun så ud og lød til at nyde det og satte sig op når det blev for tæt på for hende. Det var ikke med i prisen at hun skulle komme.

Jeg kom dog med et brøl til slut. Bagefter talte vi lidt, hun er fra Spanien. Hun kom også med lidt gode råd hvis jeg havde mod på at prøve igen, samt lidt tips til at få en lidt mere modtagelig "ringmuskel"

Jeg gik derfra med et smil og det plejer at være indikation på at jeg er tilfreds. Jeg havde ikke den flove "øv" følelse som jeg kan få hvis det har været helt elendigt.

Konklusion: Julie er virkelig sød og smilende. Tror hun er god til "jomfruer" da hun var meget opmærksom og tog hensyn. Pæne silicone bryster. Udstyret med ca. 17-18 cm og passende tykkelse, flot trimmet. Alt foregik forresten med gummi, hvilket for mig var dejligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super anmeldelse, kan godt genkende mange ting fra mit første besøg hos en TS. Hun ser rigtig flot og feminin ud, klart på min to-do liste nu!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...