Hop til indhold

Recommended Posts

Kære brødre

Jeg har brug for lidt hjælp. For jeg er ærlig talt lidt forvirret på mig selv. Har altid været til kvinder og har både i forhold og ved gp besøg haft nogle dejlige oplevelser. Kan dog mærke at en del af mig er nysgerrig på at opleve hvorvidt jeg også tænder på mit eget køn og det tænker jeg vil være bedst ved en der tilbyder massage og så se hvor det ender. Enten bliver det ved massagen eller så sker der noget mere men muligheden for at stoppe efter massagen hvis ikke det er mig tiltaler mig en del. 

 

Har I nogle erfaringer med M/M massage med evt mulighed for mere som I vil dele enten her eller i PB? Gerne i det jyske men kan evt krydse Lillebælt hvis der er guld på Fyn. 

Tusind tak.

Del dette indlæg


Link til indlæg
AudiHT skrev, for 4 timer siden:

Jeg kobler mig lige på her, er nysgerrige og har samme tanker

En mulig vej kan være at besøge en ladyboy / shemale hvor fornemmelsen af kvinde er tydeligt tilstede, ligesom oplevelsen af mand (pik) også ligger lige for.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis det er et oprigtigt ønske, syntes jeg da du skal prøve. Vi lever i 2019, så der er da kun homofober, der kan se noget forkert i det. 

Jeg har ikke selv lyster i den retning, det ville for mig blive alt for avanceret. Har 2 gode kammerater der er til mænd (ikke med hinanden). De er åbne omkring det, og det kan man vel også være som bifil. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Pool

Spring ud i det, jeg er også til piger, men har haft fornøjelsen af at være sammen med et par mænd og shemales. Det har været nogle gode oplevelser, og ikke noget jeg er færdig med. Jeg kan desværre ikke hjælpe med nogen i Jylland og Fyn. Men hvis du søger mænd på www.escort5.dk så kommer der nogle stykker frem. God fornøjelse med det. Ærgerligt det ikke i København, for så kunne jeg godt give dig en god massage og så se hvad der ellers kunne ske. Og ganske gratis. 

Redigeret af Pool

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...