Hop til indhold

Recommended Posts

Gæst

Indtil for nyligt kom jeg sjældent på stedet, som virkede lidt hengemt, bortgemt og hensygnende (enkelte ringe oplevelser med piger, der var 20 væsentligt ældre end påstået og med hård silikone i stedet for påstået ægte hjalp heller ikke på indtrykket). 

Og så - fantastisk som strømmen vender. Tidlige var det op ad bakken mod Gladsaxe, med en sidste sprint op ad den lange metaltrappe, hvor himmerrigs porte åbnede sig med et væld af smukke naturlige piger. Den tid lader til at være sat lidt på pause (selvom jeg nok snart må forbi og kysse Sandra hele vejen op ad hendes kilometerlange ben).

Nu: for en mand som mig der bare ser glad og lykkelig ud når døren går op og unge naturlige skønheder lister ind med et smil, der kan vække selv den sureste lille mandeprinsesse fra sin tornerosesøvn...... jeg f...... elsker Pussygalores

Tror det startede sidste år hvor Anna (som desværre er stoppet nu) fuldstændig blæste mig ud af den runde seng. Hun lå på ryggen og havde fået noget fuldstændig galt i halsen, alt imens hun lod til at forsøge at ae en sød lille mis, der miavede af lækkersult. Efter at have vendt og drejet den unge pige efter bedste evne lykkedes det mig at banke lidt kulør tilbage i kinderne på den søde pige, som kvitterede med et sødt grin og en kommentar omkring et Tarzanbrøl, hun mente delvist havde fået hende tilbage til hverdagen. 

Som nævnt er Anna desværre stoppet - men jeg bliver ved!!!!!! Candy, Caroline, Frida, Jasmin, Josefine, Maja og Samantha. Smukke, smilende, naturlige, forskellige, snakkesalige, sexede, lækre og fine piger, der får mig til at tåge rundt og være glad. I love it!! 

Ønske nr. 1: det omvendte pussyparty (desværre lyder pikparty ikke så motiverende). Døren går op, og hvem kommer ind? Det gør Sansebastian (selvfølgelig sit stiveste tjener-outfit) - og uanede mængder champagne og blinis med rogn. Og hvem sidder spændt og venter i deres nydeligste lingeri? Det gør sgu Candy, Caroline, Frida, Jasmin, Josefine, Maja og Samantha! Og så er det jo bare at gøre sin pligt og give al den opmærksomhed, de smukke og ivrige piger kan håndtere....... mmmmm! 

Se det koncept ville, formentlig tidligere end håbet, give mig århundredets lykkeligste smil på læben. 

Wakey-wakey Sansebastian!!

 

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Frida har for mig attraktive data, men jeg kan ikke se hendes billeder? Kun på oversigten over piger vises et lille billede, men klikker man på hendes side, vises der ingen billeder, selvom der står billederne er fra februar i år? Kan nogen få dem frem?

@Sansebastian kysser Frida?

http://www.pussygalores.dk/frida.htm

EDIT: gættede mig til billede-URL'er:

http://www.pussygalores.dk/billeder/frida/1.jpg

http://www.pussygalores.dk/billeder/frida/2.jpg

http://www.pussygalores.dk/billeder/frida/3.jpg

Redigeret af Bebop

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Bebop skrev, for 13 minutter siden:

kysser Frida?

Der må jeg blive dig svar skyldig. Det er ikke altid jeg kysser på mund, og er ikke nået dertil med Frida ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...