Hop til indhold
Hunting for beaver

FKK Mainhatten del 1

Recommended Posts

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Hej venner

Kort intro :   Vi mødtes torsdag hilser på hinanden og umiddelbart er vi 4 vidt forskellige " unge mænd " med forskellige udseende, personlighed, mv., og hallelujah for dette.
Egentlig også ret lige meget da vi åbenbart har den samme hobby ,,,kvinder.
Vi havde alle et sjovt alibi for at tage på denne tur, og det havde vi da lidt sjovt ud af jeg kendte jo på forhånd  kun Rejse fra vores nytårstur, samt et par besøg forskellige steder hjemme i DK. Jeg synes personligt at vi kom ok godt ud af det sammen. De 2 andre er et par rigtig flinke fyre og guttermænd, og med stor respekt for deres privatliv så undlader jeg at nævne mere omkring dem ,kun sporadisk.

* Nogle vil med rette kalde os for Gladiator

Vil nu beskrive vores 1. aften på FKK Mainhatten.

De 4 musketerer ankommer i taxa ca kl 18.30. Vi er @Rejsenetværk  :)  @I_love_it  :)­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­  @Jayk :)  og  @Hunting for beaver :);)
Kommer ind og bliver modtaget af en rigtig sød lidt ældre Milf/Gilf som står parat i receptionen.
Hun virker yderst glad ,smilende og imødekommende.med mega godt humør og lidt lun humor,hun kunne sagtens være ejeren af klubben med den service og udstråling, hun lægger for dagen. Hun siger at vi er mere end velkommen da vi jo kommer helt fra DK, vi danskere har et rigtig godt ry, hernede i Tyskland generelt, så stor tak til alle de brødre som har besøgt div. FKK klubber rundt omkring i Tyskland og opført sig eksemplarisk jeg når lige at stille hende et par hurtige opsøgende spørgsmål ,og hun undrer sig lidt da jeg fortæller hende at dette kun er mit andet besøg i FKK regi, fortæller samtidig om vores planer for de kommende dage , og hun siger at efter "Sharks", kommer vi tilbage her igen ,,,,jeg smiler bare til hende uden at tænke nærmere over dette...….
Vi får udleveret nøgle samt en badekåbe. Klipklapper står allerede parate i det aflåste skab.
En lille sjov detalje er at chafføren går med os ind, han skal lige ha et stempel på at han havde bragt dem nye kunder, han fulgte dog IKKE med os ind i selve klubben men blev lidt i foyeren og iagttog de damer som vimsede rundt ,,,de var alle nøgne lige på nær et par rigtig høje hæle som de lidt halsbrækkende gik rundt i.
Jeg går mod restauranten da jeg ikke havde fået stort set andet end morgenmad, og så lige lidt drik på en bar i løbet af dagen.
Mit nysgerrige væsen gør dog at jeg liiiiige skal se lidt af klubben den del tæt på restauranten ,imens de andre 3 først skal i bad mv. Jeg havde taget bad på hotellet.

*****Jeg havde på hotellet lagt en plan for hele aftenen ,da jeg jo godt vidste at vi skulle være der over 3 dage , og ville jo ikke brænde alt krudtet og pengene af allerede den 1. aften, den plan vender jeg lige tilbage til senere. *****

Ret tæt på restaurant området ligger der et ok stort rum som er en slags åbent pornobiograf.
Der støder jeg ind i en rigtig smuk lyshåret pige som hedder Anya. Vi hilser kort på hinanden, og da jeg vender mig rundt for at gå mod restauranten igen tager hun blidt min hånd og tager mig ind til sig. Hun går direkte til sagen, holder mine hænder og kysser mig blidt på kind og også lidt på munden. Hun er helt nøgen og en rigtig flot model ligende type ca 190 cm høj, dog er hendes højhælede sko nok de første 15-20 cm..
Hun har de dybeste grønne forførende katteøjne, med en snert af gullig farve ,,,,jeg er solgt. Hun åbner min badekåbe og begynder at lege med mit lem,,utrolig grænseoverskridende , men samtidig virkelig lækkert og frækt. Jeg bliver stiv inden for 5 sekunder og hun virker glad for virkningen.Jeg får lov til at kysse hendes bryster .De er en sød lille b skål med ligenu små søde strittende vorter. Jeg er så tæt på at gennemføre et sammenleje lige her på madrasserne. Hun er virkelig smuk og fræk og forstår i den grad at tænde op under mig, især da hun begynder at kysse mig med dybe franske kys, tunge og det hele, det går lige i banditten.
Hvilket forspil,,,jeg er nu 100 % sikker på at Anya skal være min første pige i aften.
Hun tilbyder at vi skal gå på rum, og jeg er utrolig fristet, men siger til hende at jeg faktisk kun har fået morgenmad,,,,ingen problemer hun vil da med glæde joine mig , og vi går sammen hånd i hånd til buffe`n.
Der sidder de 3 musketerer allerede ved et bord , men vi er jo 2 så bliver nød til at finde et andet da der kun er plads til 4 pr. bord.
Vi sidder og snakker om alt imellem himmel og jord ,det er faktisk ret rart at lige lære hende lidt bedre at kende inden vi skal være erotiske sammen. Hun virker helt cool med det og har ikke travlt med at skynde på mig, hun er utrolig service minded, og bringer mig både lidt kolde drikke og en kop kaffe til sidst, vi sidder nok derinde i godt 20 min. Det hele virker så naturligt og rart at have nydt denne stund med hende. Det får mig til at virke værdsat og knapt så nervøs som jeg rent faktisk var. Jeg var mega spændt og også meget nervøs, for hvordan denne aften ville blive for mig. Selvom jeg da selv synes at have forberedt alt ned til mindste detalje, så kunne der bare gå så meget skævt. Men vælger at tænke posetive tanker, for fanden jeg sidder jo lige her med en rigtig smuk pige , og lige om lidt skal vi på rum sammen, whats not to like
Der kommer løbende gæster og piger ind og alle pigerne er HELT nøgne.
Blinker lige til de 3 gutter da jeg forlader dem. De sidder stadigvæk og snakker og jeg overvejer lige kort at stoppe og forlade pigen og gå tilbage til gutterne, men nu tager jægeren over og vi går på rum.

Pige 1 :
Navn :        Anya
Land :         Rusland
Alder:         22 år.

For at gå på rum skal man igennem en glasdør, som fører ind til bar området der er godt fyldt op nu , jeg bemærker også lige at der er også flere inde bag glasruderne  i et større rygerrum. Fed detalje som jeg ikke kan rose nok, for os som ikke ryger. Vi går forbi bar området, og direkte ind i "Løvens hule", når først du kommer der er der ingen tvivl om dit ærinde,der er godt fyldt op med kvinder og gæster,,der er måske 15 -20 nøgne kvinder og måske det halve antal gæster som iagttager dig ,,det er i sig selv ret grænseoverskridende, og jeg føler ligenu at jeg sagtens kunne afbryde denne kommende session, har faktisk nerverne godt ude på kåben så og sige, men pga. Anyas rolige væsen så formår hun at holde min hånd tæt og mig tæt ind til hende ,altså at være utrolig professionel, og få mig til at forblive stående, blivende, og på, og ikke bare stikke af ,stor ros til hende .
Jeg ved ikke hvordan andre har eller føler det , men for mig var det bare ret ubehageligt lige da vi trådte ind i dette lokale, følte virkelig bare at ALLE stirrede på os ,,det virkede som om musikken stod helt stille og folk stoppede med at snakke og kun stirrede, det var virkelig præcis sådan jeg følte disse sekunder. De vidste jo godt hvor vi nu skulle hen, og også hvad vi skulle foretage os,, sådan ca. da.
Igennem endnu en glasdør som fører ud til spa / welness området, hvor der er toilet ,brusebad og nogle rum.
Fandt ud af senere på aftenen at der var rum flere forskellige steder i denne klub, men hvorfor Anya valgte lige netop dette , er vel at hun havde brug for at vise folk at nu havde hun altså en session og også godt for mig da pigerne helst vil være opsøgende med folk som har penge, og virkelig også tænkt sig at bruge dem ved fx gå på rum med dem, ikke bare lure passe og afvise den ene pige efter den anden , det bliver set og ikke med den allerstørste glæde, dog kan de sagtens " tåle " en afvisning mere frembrusende er de trods alt heller ikke.
Dette er bare min egen lille teori som jeg sidenhen også snakkede lidt om med mine nye venner.
Anya sørger for at skaffe et rum, og jeg vælger lige at tage en hurtig skyller, mit OCD gen gjorde at jeg bare blev nød til lige at vaske mig hurtigt en sidste gang inden dette møde med for mig en virkelig smuk kvinde.
På rum og aftale ydelserne .Jeg bad hende om min. 1 time da jeg lidt er en slow starter, og ber i øvrigt om hendes bedste GFE, da jeg jo som i nok ved mest er til dette, ikke bare lige på og hårdt.
Anya ligger et par medbragte lagner ud på sengen og rummet er rent og pænt og ok stort til formålet.
Vi står nu op og Anya har taget sine ekstremt høje hæle af hun er stadigvæk lidt højere end mig men det er kun frækt synes jeg .Vi står og omfagner hinanden, og krammer en rigtig dejlig følelse og jeg er fyldt helt op med adrenalin, og har i den grad gåsehud over det meste af kroppen. Da vores læber mødes og vi begynder at kysse, føler jeg mig lige der som den heldigste mand i Verden. Vi lægger ud med rolige kys, men ret hurtigt dybe længere intensive lækre kys som jeg virkelig tænder på, samtidig med at vores hænder går på opdagelse på hinandens kroppe.
Det er lige netop og præcis dette som jeg har søgt efter da jeg sagde ja tak til at joine rejse og evt. andre brødre for flere måneder siden nu. Der har været måneders venten og også en hel del planlægning især fra Rejses side, så derfor giver det mig en indre ro, og en yderst dejlig tilfredsstillelse, som sagt at stå her endelig lige nu , og så med sådan en top babe her som Anya.
Anya vil nu lave et lille show for mig , og hold kæft hun forstår at danse frækt og kan virkelig bruge sin krop på en yderst sensuel måde, der manglede måske stripperstangen, men omvendt er dette ligeså pirrende, hun er jo allerede nøgen så i stedet for et lille strip nr., så vil jeg betragte det som en rigtig god opvarmning til det næste som sker. Tænker på om hun må ha danset før, og ganske rigtigt hun er tidligere ballet danser, hun er utrolig smidig kan bla tage sit ene ben helt op til hovedet og så det står lodret op.
Vi ligger os nu i sengen og jeg er bare så klar på at udforske hendes krop og personlighed, endnu mere nu.
Hendes krop er helt fri for tatoos og hun er blød med den dejligste rene og velduftende hud. Hun har enkelte små skønhedspletter, men de er bare søde til hende, men hvilken flot ung slank krop.
Jeg starter med at ligge hende på ryggen , kysser hende roligt og yderst nænsomt startende på kinderne , halsen , brysterne og vorterne bliver helt stive og spidse igen, hun får også gåsehud over det hele og begynder at trække vejret mere intensivt. Kigger op på hende og hun smiler bare og lyser helt op. Hun vrider sin krop og gir udtryk for at lige netop dette her er sådan hun skal behandles og tages.
Jeg fortsætter ned til hendes navle, mave hendes inderlår, kysser og slikker hende overalt jeg kommer frem   for til sidst at mødes med hendes mis. Den er helt glat og nyvasket alt ved hende dufter rent og erotisk. Virkelig en top lækker en af slagsen, der er ikke engang stubbe hun er meget glat hun må ha vokset sig for senest et par timer siden.Jeg begynder nu at kæle for hendes skød, begynder også at slikke hende først lidt forsigtigt ved siden af , men ret hurtigt direkte i hende inderste sjæl.
Jeg slikker hende imens jeg lader mine hænder berøre hendes inderlår og de går også på opdagelse på resten som jeg lige kan nå , dernede fra hun begynder nu at bevæge sit underliv, hun nyder tydeligvis min behandling, og begynder at presse sit underliv helt tæt på min tunge. Hun kommer ned med sine hænder og fingre og guider mig med hænderne på mit hovedet lige nøjagtigt hvad hun vil ha og tænder på og fortæller mig forsigtigt hvad der skal gøres for at hun også nyder stunden. Jeg lytter og tager mod denne posetive kritik
Jeg elsker når en kvinde leger med og ikke bare ligger der passivt og man ikke ved om det man nu også gør er rigtigt eller det totalt modsatte. Lige med Anya her er jeg slet ikke i tvivl, hun nyder bare dette så meget.
Hun begynder nu at trække vejret mere højlydt, og der kommer små hvin og lyde som tegn på at hun virkelig også nyder denne behandling og gir sig fuldt ud. Hun tager nu hårdt fat om mit hoved og presser mig direkte ned til hendes klitoris og hun gisper efter vejret og begynder og småsnakke med sig selv, jeg intensiverer nu mit tunge arbejde og indenfor kortere tid kommer Anya i en ret vild orgasme, lettere rystende med en masse små støn og hvin mærker jeg hendes sammentrækninger, små krampe lignende bevægelser,, og hun sprøjter en del væske ud direkte i munden på mig, det smager sødt og ret godt, hun holder mit hoved helt tæt på sit skød og sørger derved for at jeg ikke stopper før tid , jeg følger bare med hende og sørger hele tiden for ikke at være for voldsom, og lade hende styre det 100 % selv, i hendes tempo hun holder mit hoved i ca 30 sekunder og jeg kærtegner hendes mave og bryster med rolige strøg, og kærtegn hun laver små spjæt og ryster mindre nu, og er begyndt igen at trække vejret mere almindeligt.
Hold da op hvor var det lækkert for mig at få lov til at overvære dette og denne smukke kvinde, alt min fokus er nu rettet 100 % mod hende for at hun skal nyde vores tid sammen så meget som muligt. 
Nu kravler jeg op til hendes mund og vi mødes igen til flere dybe kys og kram. Jeg fornemmer at hun lige skal ha tid til at komme og finde sig selv igen ,og derfor ligger jeg mig om bag hendes ryg og tager hende tæt ind til mig sådan så vi begge 2 ligger i fosterstilling jeg tæt lige bag hende, jeg nusser hendes dejlige hår og små kysser hendes hals roligt og sørger hele tiden for at holde godt fast om hende og så tæt på mig som det er muligt, da jeg vil vende hende rundt og kigge på hende, gør hun modstand og siger at hun ligenu virkelig nyder at ligge lige netop sådan her. Det respekteres selvfølgelig,,,,,
Der er helt stille i lokalet og sådan ligger vi i et par minutters tid.
Hun siger til mig at hun aldrig får orgasme når hun arbejder , og kun enkelte gange i sit private liv.
Hun spørger mig direkte om hvad jeg gjorde siden det var SÅ GODT for hende, og hvem jeg egentlig var da de fleste andre gæster tilsyneladende kun tænkte på at cumme og ikke ville give hende den store oplevelse eller opmærksomhed.,,,Hmmmm hvad svarer man lige til dette ret simple spørgsmål.
Jeg svarede bare helt ærligt at jeg fik hende til at slappe helt af og være rolig og nænsom og holde fokus 100 % på hende ,hendes krops signaler ,vejrtrækning, hænder og underliv.
Fortæller hende at det jo mest var hende selv som formåede at holde fokus og nyde og give sig hen. Og selvfølgelig at jeg selv er en stor pleaser, men sagtens også kan nyde at blive pleaset, men skal kunne mærke på pigen at hun også virkelig nyder sit arbejde, ellers kan jeg godt få det lidt svært og blive lidt skuffet.Og selvfølelig at jeg tændte max. på hende og hun var drømme kvinden for mig, da jeg havde sagt dette grinede vi begge 2 ret spontant, og kunne godt bagefter skelne imelllem tingene, og se at jeg slet ikke havde haft brug for at gøre yderligere tilnærmelser til hende. Igen gav hun mig det største smækkys og krammede mig og holdte om mig.
Der er herinde på forum ( EG ), en som mener at det nærmest er umuligt at få en arbejdende GP til at cumme og det kun er fup og svindel og et salgstrick, Det fortalte jeg Anya og hun indrømmede at hun ALTID spillede på sit flotte udseende, bla. med lidt fake porno støn oma., og derfor ikke fokuserede på selv at cumme , kun at gæsten kom ,så der er nok lidt om snakken ,hun nævner selv at langt de fleste slet ikke ønsker eller kan finde ud af at please hende, de er måske bare så fokuseret på hendes flotte ydre og ellers kan de simpelthen bare ikke finde ud af dette, ved ikke om det er et tids spørgsmål, eller andre faktorer, tænker mest at hun ikke vil give sig hen , og bare lave den 100 % professionelt, hvis de fleste kun køber 30 min. , så skal der nok nås en hel del på den halve tid omvendt hun havde jo lige fået sin allerførste orgasme, som arbejdende GP fordi hun tillod sig selv dette. Så konklusionen er vel at det er helt op til den enkelte GP om de selv ønsker en orgasme. Hendes partner kan jo kun gøre og agere det bedste som han har lært, men om det så er nok,,,,,
Ved faktisk ikke om jeg reelt passer ind i dette her FKK regi, men lige med Anya virkede det hele bare så ægte, rart og inspirerende. Nåede lige at tænke den skrækkelige tanke at det nok blev en ret umulig opgave at få samme oplevelse resten af aftenen og på resten af turen sådan generelt set.

Vi ligger helt afslappede og begynder at tale igen og nu begynder Anya at fortælle om hendes liv, som er ret unikt og spændende. Jeg kender nærmest intet til Rusland, udover det som man lige fanger via medierne, og det er jo desværre tit det dårlige. Hun bliver helt flov fordi som hun siger er det jo en ret privat ting og noget hun normalt ikke fortæller til andre. Jeg begynder på hendes opfordring også at fortælle min livs historie og alt imens ligger vi helt tæt opad ad hinanden ansigt mod ansigt lyttende og interesseret i hinandens selvskab. Der er en rigtig god og dyb kemi og stor respekt os imellem.
Vi bliver ret hurtigt enige om at vi begge 2 mest havde lyst til at være sammen resten af denne aften og sove sammen, men det var jo helt urealistisk da hun jo ikke var der for sjov skyld, og det var jeg vel strengt taget heller ikke. 
Lige pludselig tager fanden ved Anya og hun går direkte ned og sutter mig op fra slap , hun vil ha sex med mig , hun sætter sig op og begynder at ride mig først langsomt , men hurtigt i et vildt tempo jeg kommer alt for hurtigt der går max 3 min. hun er utrolig stram og hun forstår at suge sit underliv godt omkring min pik, lidt øv tænker jeg da jeg jo slet ikke ville stoppe vores stund allerede nu. Lige denne her udløsning virkede ret underlig, ja nærmest dårlig, som noget der bare skulle overståes hurtigt, og det var jo også lige præcis det det var og blev. Vildt underlig følelse at være cummet og så bagefter føle sig snydt ,tilsidesat og nærmest overflødig. Det var bestemt ikke en særlig rar følelse, det skulle jo ha været en dejlig følelse også her bagefter.
Har slet ingen tid sans nu .men der er nok gået langt over 1 times tid som vi jo aftalte fra starten, måske derfor at hun valgte at "gøre mig færdig", og på denne lidt brutale måde. Der var hun dybt professionel det var ligesom hun var blevet besat, hun var slet ikke til at kende, den søde rolige pige som jeg havde åbnet mig overfor , var måske i virkeligheden en nymphoman, jeg nægtede simpelthen at tro dette. Jeg var i oprør dels fordi jeg faktisk følte mig lettere voldtaget, men samtidig fordi jeg jo ønskede at tilbringe meget mere tid med denne meget specielle pige.
Hun siger til mig at tiden er gået , og virker kold og ubehagelig, ved godt at det er en del af dette game , men jeg er vildt frustreret og siger til hende at jeg slet ikke ønsker at dette skal stoppe på denne måde her. Ved ikke om det var fordi jeg selv fik udløsning og derved endt akt, bare et gæt, men omvendt hvis jeg IKKE var "cummet", så havde jeg jo måske måtte gå derfra med uforettet sag. Heller ikke skide sjovt det gir mig bare akut hovedpine,,,,Der var sikkert gået over den aftalte tid.
Jeg fortæller hende hvordan jeg har det præcist ligenu,,,hun prøver at trøste mig med lidt kys og kram, men jeg bliver sgu stædig nu , ved ikke lige hvad jeg havde gang i , hun havde jo helt ret og det var vel reelt nok at stoppe nu her mens legen stadigvæk var god og vi kunne skilles som lidt mere end gode venner.
Hun siger at der er ca. 50 andre lækre kvinder i klubben i aften og at jeg nok skal få mine behov tilfredsstillet,,,,
Mine behov !!! Hvad ved hun overhovedet om dem ?Hvordan kan hun dog gøre dette imod mig , jeg vil jo bare ligge tæt ind til hende og måske give hende lidt erotisk massage ,,, jeg spørger hende rigtig pænt om ikke jeg dog bare lige må massere hendes krop i max. 5 min. !!!!!   Kender jo svaret allerede, men tager mig selv i at virke lettere desperat nu.
Svaret kom da også promte,,,,,,og det blev et overraskende JA.
Aner virkelig ikke hvordan jeg lige fik den kringlet, men tilsyneladende så får jeg lov til at endnu engang gå på opdagelse i hendes smukke krop. Hun må da ha fået følelser for mig,,, nej selvfølgelig ikke Hunter hun var bare lidt flink ved dig, fordi du var flink ved hende.

Hun fikser en lille miniature flakon med massageolie, og siger at jeg så også kun har de der 5 min., blinker lige til mig og ligger sig så ned på maven. 
Jeg starter med at bruge mine bare hænder lader dem køre forsigtigt rundt på hendes ryg arme skuldre lår og numse lidt tantra agtigt bare for at pirre hende ,,hun nyder det måske protesterer i hvert fald ikke. Hun får gåsehud kan jeg se på hendes skuldre og nakke.
Derefter tager jeg lidt olie og smører hænder, albuer og brystkassen ind.
Starter med hænder, fokuserer på lænd og ryggen. tager rimelig hårdt fat ,dernæst bruger jeg mine albuer, slutteligt hele min overkrop, brystkasse og mave. Da jeg jo er indstillet på at skynde mig, så da jeg måske har max 1-2 min mere så gir jeg hende lige det bedste fra DK,min helt egen BFE,bla. med nussen og kyssen i nakken hals, numse mv.,,,,
Efter længere tid vender hun sig selv om .Jeg kan nu igen kende hende smilende glad og helt rolig.

Hun kigger mig nu dybt direkte ind i mine øjne og jeg kan ikke lige fornemme hvad hun vil ,,,Er meget sikker på at vi skal til at afslutte vores hyggestund sammen nu,,,,men tværtimod så ber hun mig om endelig at fortsætte, da hun som hun siger virkelig trænger og nyder dette. Hun roser mig og siger at jeg har magiske hænder, og også lidt med min tunge som tænder hende, vi griner og smiler, ja hun har sgu da ok god humor denne unge dame.
. Skide dejligt at jeg lige får lov til at afslutte på denne her måde,,så nu har jeg fået ro i sjælen og vi kan for min skyld sagtens stoppe nu.
Nu er det anden gang i aften at søde Anya overrasker mig posetiv.
Jeg gir hende min helt egen selv lærte massage. Hun ligger og roser mig til skyerne og efter længere tid vender hun sig om , og ber mig om please at fortsætte og jeg må endelig ikke stoppe nu.
Anya nyder virkelig at ligge der imens jeg masserer hende alle steder, især nyder hun ekstra meget når jeg gir hende massage på skuldre og nakke hun løfter selv hovedet let , jeg kysser hende blidt engang imellem, og når vores læber mødes tænder det op under hende , men lige her er jeg kold og tilbageholdende , da hun skal pirres så meget som muligt , så kan det jo godt være at belønningen kommer lidt senere,,,

Det som jeg havde håbet på men ikke i min vildeste fantasi havde troet muligt skete nu.
Hun sætter sig op og vi er helt tætte sammen igen, og begynder nu at kysse og snave meget intensivt, og hun leger med min pik som hun ikke havde gjort andet hele livet ,pirer mig spiller mig går ned og sutter mig grådigt, får vendt hende om i en fræk 69 er, shit hvor er hun våd nu ,det driver ned af hendes lår, og direkte ned i munden på mig, jeg lapper det hele i min , hendes safter føles dejlige og smager vildt godt , lidt ligesom at drikke fra livets kilde.
Sådan ligger vi længe , nu vil hun kneppes og helst ret hårdt.
Vi starter i en fræk doggy, går over i en omvendt cowgirl, igen rider hun mig, og vi slutter af i en fræk missionær hvor hun holder 100 % fokus på mig og mine øjne og taler sødt til mig og også frækt. Bruger nogle gange sine fødder som hun bruger til at presse mig endnu tættere på hende og jeg kommer godt i bund. Jeg havde ikke troet at jeg havde 2 skud i bøssen efter så realativt kort tid, men hun fortæller mig at hun vil se min sperm, og at det faktisk tænder hende at se en mand sprøjte, så hun skubber mig roligt væk og flår kondomet af ,,og begynder et rigtig frækt intensivt håndjob. Griber lige lidt olie i farten og følelsen af at hun gnider og spiller min stive hårde pik , er nu for meget for mig og jeg kommer i en ret vild udløsning. Jeg sprøjter rigtig langt de første sprøjt rammer forbi Anya og snitter lige hendes skulder, resten bliver skudt af på hendes bryster, mave og hals. Hun griner og siger at hun da sjældent har set så meget sperm og så i den raket fart, jeg tager det som ros og er selv ret stolt af denne bedrift.
Til min store overraskelse så tører hun sig IKKE med hverken vådservietter eller køkkenrulle hun ligger sig bare direkte ovenpå mig og gir mig det største kys og kram ,,det var en rigtig dejlig afslutning på et ekstremt godt møde. Hun bliver liggende sådan her i kortere tid men alligevel nok over 1 minut. Da hun efter lidt tid rejser sig op kan jeg mærke at min sperm er begyndt at stivne lidt og hun hænger ligesom lidt fast i mig , det føltes i hvert fald sådan . Det er noget som jeg kun sjældent har oplevet før, for normalt når jeg har cummet , kan det ikke gå hurtigt nok med at få mig aftørret og så givet mig et pænt spark bagi,, eller sagt på en lidt mere diplomatisk måde , at nu er det altså tid til at du skal videre igen ,,,kammerat.
vi rejser os op og aftaler at vi skal skrive sammen via WhatsApp. hun får mit nr.
Hun hjælper mig med at tage min kåbe på ,hvilken service fra start til slut.
Hun tager sine højhælede på igen. Først nu tager hun lidt vådservietter og aftører os begge 2. Vi står nu og kysser mindre intensivt og krammer lige det sidste inden vi igen forlader rummet for at gå tilbage, hele vejen igennem løvens hule og ud til skabene ,hvor vi afregner på vejen ser jeg at der er gået over 2 timer nu. 
Min plan var faktisk at være med 5 forskellige piger den 1. aften . Dog uden nogen form for tilkøb ,og kun ren standard 30 min. , med dem altså se og røre og være helt tæt på 5 forskellige piger som jeg havde udvalgt mig i løbet af aftenen. men derved helt sikkert UDEN GFE, som jeg jo så godt kan lide og tænder på.
Den plan gik i den grad i vasken. Nu havde jeg jo været på rum med den første pige , og i alt for lang tid dog havde vi på forhånd alt aftalt , og hun prøvede IKKE at kræve flere penge , men mit gode hjerte løb måske netop derfor af med mig og betalte hende med glæde for ca 2 times tid , hun blev selvfølgelig rigtig glad og lovede at jeg nok skulle få en god tourist rabat , hvis og såfremt at hun skulle komme forbi mit hotel værelse.
Jeg havde kort fortalt hende at vi havde planer om at besøge 3 forskellige klubber over 3 dage , og hun sagde direkte til mig at hun tidligere havde arbejdet på Sharks ,,,,1 dag kun,, og håbede på at jeg måske kunne finde lidt tid om søndagen inden vi tog hjem til DK igen. Lige der var der ikke noget andet som jeg hellere ville ha ønsket. Enten at jeg kom retur her til hende i klubben ,eller hun kom på escort visit hos mig på hotellet.
Siger en sidste gang farvel ,med kindkys og kram til dejlige Anya, siger lige til mig at jeg skal holde øje med  min tlf og blinker frækt til mig, og hun forlader mig, og jeg går ud for at tage et længere bad, der er en del klister på min krop som jo lige skal vaskes af.

Venligst  Hunter

Fortsættelse følger,,,,,

P.S.   Jeg skal nok prøve at lave lidt kortere skriv fremadrettet fra denne tur, men det er altså ret svært hvis man som mig ønsker at fortælle lidt mere historie end bare pik , patter og bum bum ,åhhhhh og slut.
Kan selv ha det lidt svært ved at læse længere skriv, så har fuld forståelse for dette, jeg har bare så meget at fortælle så håber at i ikke er skræmt helt væk.
PFT. for jeres forståelse,,,,,

Anol shalom
 


 

Redigeret af Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest fynbomanden
Hunting for beaver skrev, for 16 minutter siden:

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Fortsættelse følger,,,,,

P.S.   Jeg skal nok prøve at lave lidt kortere skriv fremadrettet fra denne tur, men det er altså ret svært hvis man som mig ønsker at fortælle lidt mere historie end bare pik , patter og bum bum ,åhhhhh og slut.
Kan selv ha det lidt svært ved at læse længere skriv, så har fuld forståelse for dette, jeg har bare så meget at fortælle så håber at i ikke er skræmt helt væk.
PFT. for jeres forståelse,,,,,

Anol shalom
 

Åhhhhh my dear - det er jo ikke længden det kommer an på @Hunting for beaver :). JEG ELSKER at læse om dine oplevelser, og du skal absolut IKKE skrue ned for volumen i dine rejsebeskivelser. Det er jo helt åbenlyst, at du har noget på hjerte og ønsker at frembringe en fornemmelse for den oplevelse du har haft. Det er sublimt dét du har skrevet, så kombardo med mere fra dén skuffe. Hold kæft, hvor er det godt :) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for de fine og rosende ord @fynbomanden :),,,,ja det var da ganske ærgeligt at du måtte melde fra i 11. time , og at dit flysæde stod tomt, men selvfølgelig er arb., fam. m.m. vigtigere,så fuld forståelse herfra ven, håber dog for dig at du kommer afsted på en lignende tur på et andet tidspunkt , evt. hvor vejret er lidt varmere så kan du også nyde de fine udendørs faciliteter,,,,

Dont be sad ,,,be glad ;)

FKK er en gave til en hver mand , og ALLE mænd burde mindst 1. gang i livet opleve dette lidt specielle koncept,,,,B)

Venligst Hunter

Redigeret af Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Maxi90

Jeg fik helt lyst til at kneppe Anya, efter at havde læst med her @Hunting for beaver :lol:

Tak for en rigtig god beskrivelse, jeg har selv planer om at tage en tur forbi Tyskland næste måned, men er list i tvivl om hvilken by.

Jeg glæder mig til at læse mere om dine rejser igennem Tyskland ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Maxi90 skrev, for 3 minutter siden:

Jeg fik helt lyst til at kneppe Anya, efter at havde læst med her @Hunting for beaver :lol:

Tak for en rigtig god beskrivelse, jeg har selv planer om at tage en tur forbi Tyskland næste måned, men er list i tvivl om hvilken by.

Jeg glæder mig til at læse mere om dine rejser igennem Tyskland ;)

,,,Ok dejligt også til det med Anya , jeg er nok ikke den rette til at spørge om hvilken by / klub som er den bedste ,dog kan jeg kun varmt anbefale SHARKS,Darmstadt,den klub er bare for vild,når jeg engang er færdig med mit skriv om Mainhatten så kommer mit skriv derfra selvfølgelig,,men indtil da så læs evt. lidt rundt eller forhør dig hos de lidt mere garvede FKK ryttere,,,der er vist nok en hel del ,,,bla. @Rejsenetværk ,men findes jo en masse ældre tråde om netop dette.Det er vel bare at skrive en PM til gutterne herinde de virker rigtig flinke og hjælpsomme.:)

God jagt B)

Venligst Hunter

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Maxi90
Hunting for beaver skrev, for 1 minut siden:

,,,Ok dejligt også til det med Anya , jeg er nok ikke den rette til at spørge om hvilken by / klub som er den bedste ,dog kan jeg kun varmt anbefale SHARKS,Darmstadt,den klub er bare for vild,når jeg engang er færdig med mit skriv om Mainhatten så kommer mit skriv derfra selvfølgelig,,men indtil da så læs evt. lidt rundt eller forhør dig hos de lidt mere garvede FKK ryttere,,,der er vist nok en hel del ,,,bla. @Rejsenetværk ,men findes jo en masse ældre tråde om netop dette.Det er vel bare at skrive en PM til gutterne herinde de virker rigtig flinke og hjælpsomme.:)

God jagt B)

Venligst Hunter

Jeg havde Berlin og Frakfurt i tankerne. Jeg har kun hørt historier om Artemis og Sharks, men ved absolut intet udover at pigerne skulle være 10/10 :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en flot beretning Hunter.

Du skal endelig ikke holde dig tilbage - det er en fornøjelse at læse dine beretninger

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja mon ikke på et tidspunkt i den nærmeste fremtid.

Jeg har været max presset i privat livet , men håber på at finde tiden og energien til at fortsætte mine skriv, mangler jo stadigvæk mit skriv fra Sharks fredag og så Mainhatten igen om lørdagen.

Livet ville bare være så meget nemmere med en sekretær, men der er desværre ingen som lige har meldt sin ankomst,,,;):rolleyes::wub::D

Venligst  Hunter

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har læst dine FKK Mainhatten beretninger med glæde. 


Hvis du kun måtte besøge én FKK klub resten af livet, hvilken klub ville du så vælge?

Jeg står nemlig og skal til at planlægge en tur.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej @rasmusb

dejligt at du glæder dig over mine beretninger :)

Ville nu her noget tid efter besøgene, 100 % gå efter Mainhatten, Frankfurt  hvorfor ?

pga, god beliggenhed, fed klub,smukke piger,rigtig søde værtinder ved ankomsten,mere rolig og nede på jorden oplevelse

og den måske største grund som ikke ryger.

Det er kun tilladt med rygning i et stort lukket lokale dog indendørs i klubben , om sommeren sikkert udenfor

Rejsenetværk og jeg gen-besøgte også denne klub her igen på vores tur, og grundene var bla. som ovenfor beskrevet

Husk lige på at jeg jo slet ikke er en erfaren FKK rytter , har jo kun besøgt 3 Forskellige klubber nu,,,,

God planlægning og ha en rigtig fed tur hvis du kommer afsted.

venligst Hunter

Redigeret af Hunting for beaver

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...