Hop til indhold
Redboys

Niels ebbesensgade Aalborg

Recommended Posts

Niels ebbesens gade Aalborg, Jeg vil råde alle til at holde jer fra dette ubehagelige sted, det er et stort snyde sted med falske piger, der ikke virker til at være der frivilligt, de er i alle fald underlagt nogle ubehagelige pimps, som jeg selv er blevet truet af på telefonen, når man begynder at spørge ind til ægtheden af billederne, så finder man hurtigt ud af det ikke er pigerne man skriver med men dem de er underlagt... nu er der i hvertfald advaret mod stedet. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er generelt at stedet har fake annoncer med piger der ikke ligner ret meget, og der er stor udskiftning på stedet, så nå man får oplyst man skal møde op på nævnte adresse, så skal man måske overveje det en ekstra gang.

En af dem kan være hende her

https://www.escort-side.dk/Ny?ad-id=11102

Pimps/bagmænd eller hvem der styrer på stedet har luret mit nummer og jeg kommer aldrig mere igennem, da jeg altid konfrontere dem med om det er dem der er i annoncerne...

Redigeret af Redboys

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...