Hop til indhold

Recommended Posts

Allerførst, jeg er bruger her i forvejen, men er lige anonym i det her tilfælde. Det er IKKE reklameindlæg, som det i mange tilfælde er med ny bruger. 

Jeg har længe gået med tanken om at prøve en ladyboy, men det skulle være en så feminin en af slagsen, som muligt. Havde kig på Nadie og Malii, men det ser ud til at Nadie ikke er her pt, så valget vat let. ;)

I dag var der fri bane, omend jeg kunne se på trafikken at jeg ville blive straffet hårdt på hjemturen fra Bagsværd. 

Fik en aftale i stand på SMS uden problemer. Jeg spurgte til b2b, og der var kys og evt. sut med. “Kom skat” kom der retur. 

Jeg har vist aldrig rørt en anden mands diller før, så det var lidt grænseoverskridende at gå ind ad døren, men det føltes på ingen måde forkert. Tværtimod glædede jeg mig virkelig! 

Døren blev åbnet af en anden thai kvinde, og min første tanke var at smutte igen, hvis det var falske billeder! Det var det ikke, og jeg blev mødt af Malii på værelset. Fuldstændig som på billederne, i samme tøj. “Hun” så dejlig ud, men man kan selvfølgelig godt se de mandlige træk, men ikke mere end jeg havde kalkuleret med. 

Et hurtigt bad, og ind igen, op på briksen, fir at blive smurt ind i glideolie. Jeg var virkelig spændt på hvordan det ville føles med en pik på ryggen, og om den ville være stiv. Det blev den, må jeg sige. Efter 5-10 min. med hende på min ryg, og hendes dejlige patter overalt, var jeg virkelig klar til at bare røre hendes pik. Okay, 17 cm. er den vist ikke, men sten hård var hun ihvertfald, og smilede frækt da jeg spurgte om jeg måtte smage den. 

Jeg tænkte at det ville blive totalt kikset, men jeg synes selv det gik overraskende godt, og hun fik 5 min. blæs, hvor ihvertfald jeg nød det, og hun skal da have ros for at mindst lade som om hun også gjorde. Tanken strejfede mig, hvad jeg skulle gære hvis hun skød mig i munden, men jeg tænker ikke at hun vil bruge sit krudt på den omgang. 

Hun lå på ryggen, og tog min pik op til sine patter, og gjorde tegn til at jeg skulle kneppe hende der, mens jeg sad på hendes skød. Det var vildt frækt at mærke hendes pik lege med min nødudgang, og jeg ønskede faktisk at glide ned over hende. Den kombi gjorde at jeg egentlig ønskede at komme lige der, så jeg spillede pik ud over hende, og gav hende for de sidste 7 dage. Jeg ramte lidt alle steder, og for helvede det var godt. B)

Lige bagefter plejer jeg at få det sådan lidt halvskidt, og mange gange fortryder jeg det hele lidt, men ikke her. Jeg nød bare de sidste 10 min. afslappende massage, fik et bad, og krammede farvel. 

Hvis jeg skal sætte lidt fakta ind, så er der lidt her: 

Hun er et sted i Bagsværd med lidt industri, diskret nok for mig, men måske ikke alle. 

Hun er her 2 1/2 md. inden hun tager til Århus. (Glæd jer)

Hun sagde selv at hun havde taget på de sidste 3 år, og hun hat da også lidt på benene og maven, men ikke noget der trak ned. 

Rigtig sød dejlig. 

700 kr. for oplevelsen, ligesom der står i annoncen. 

Mulighed for udmærket bad før og efter  

https://www.escortguide.dk/P/malii-er-tilbage-bagsvaerd-41178.html

Tror det var det :)

God påske! 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er fantastisk. Havde min transdebut med hende for et par uger siden. 

Har altid set mig selv som værende 100% straight.... det fik hun godt nok sat nogle seriøse spørgsmålstegn ved ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest enriko

Gæst for en stund

Du skriver hun har taget på i det sidste, og på Shemale Wiki står der hun vejer 69 kg...

Kan selv li en buttet pige eller ladyboy så vil absolut ikke være et turnoff for mig.... nogle der kan bekræfte det stemmer sådan nogenlunde?

Haft min ladyboy debut med dejlige Nadie for en tid tilbage, men hører Malii er lige så sød og dejlig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...