Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escort-side.dk/Thaimassage-nyhed-nær-Middelfa?ad-id=11883

Kom lige fobi den søde her til frokost. 

Billederne kunne være hvem som helst, men hende jeg mødte havde en super lækker krop og et par dejlige naturlige babser. Hun havde et godt engelsk og nem at snakke med. 

Havde reserveret 45 min med massage, sex og økoblæs til kr. 1.100. Hun spurgte om jeg ville gå lige til fadet eller massage først, jeg trængte egentligt mest til det første, så efter 15 min med dejlig oliemassage, forslog Lina at jeg skulle have en omgang body to body oliemassage. Tror hun brugte det meste af flasken, rigtigt dejligt at mærke hende over det hele, min tidligere oplevelser af B2B kommer ikke i nærheden.. Blev ganske enkelt vildt tændt og resten vil jeg skåne jer for.... Men dejligt når GPen også er tændt, når tiden kommer, det kan selvfølgelig også have været alt den olie vi sejlide rundt i, men lad mig nu blive i troen... 

Fint kælderlejlighed med knirkefri seng, nær den gamle by, hun deler den med en lille dejlig sag på 21år der hedder Nani. Kunne godt nøjes med Lina igen, men da Nani kom ud af bruseren samtidig med jeg gik ind, strejfede tanken mig, det kunne jo egentligt være fedt af have gang i dem begge næste gang jeg kommer forbi :rolleyes: 

Jeg blev iøvrigt budt på frokost, men havde en aftale jobmæssigt, så da der ikke var blevet kigget på klokken, var jeg allerede bagude. 

Hun bliver i 14 dage og drager videre mod Horsens, så er hun lidt tættere på mig og jeg skal have en tur mere. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...