Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har inden for det sidste år stødt på Violas annonce og haft lyst til at besøge hende. Det lykkedes forleden dag,

https://www.escortguide.dk/P/-viola-50-best-lady-in-karlslunde-dk-38093.html

Stedet:

Huset i industrikvarter i Karlslunde. Diskret parkering på grunden. Indgang tydeligt markeret. Lille værelse med kommode, stol og seng. Toilet og badefaciliteter fik jeg ikke set.

Pigen:

Det forekommer mig egentlig forkert at kalde en moden kvinde for pige. Billederne i annoncen er utvivlsomt af hende og viser hendes kropsbygning. Kraftig bygget, store faste lår, et ekstra (rimeligt fast) lag på maven, bryster relativt små i forhold til kroppen men rimeligt faste uden at være struttende. Kommunikation mest på tysk men vi talte ikke meget sammen. Hun virker flink og imødekommende.

Akten:

Jeg betalte for en time, så der kunne være ro over seancen.

Uden at gå alt for meget i detaljer var det en varm elskerindeoplevelse. Til start hjalp hun mig af tøjet medens vi kyssede. Herefter ned på sengen, hvor den i lang tid stod på gensidig fransk (som hun udførte perfekt) afvekslende med gensidigt pilleri. Hun var meget lydhør med hensyn til at ind i mellem at holde pause, så jeg ikke kom for tidligt. Sluttelig dansk i doggystyle med efterfølgende missionær til udløsning.

Hun virkede til at nyde det – i hvert fald var hun rimelig våd så det var ikke nødvendigt med glidecreme. Jeg ved ikke om hun kom under de orale udfoldelser, men hvis ikke var det godt skuespil.

Gentagelse:

Jeg vil gerne  besøge hende igen. Alt i alt fik jeg en herlig oplevelse. Så til dem, der tænder på en moden kvinde: Viola er et besøg værd og har hermed min bedste anbefaling.

Schroeder

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...