Hop til indhold
Tyren 2.0

Super GFE oplevelse hos Dhalia

Recommended Posts

Vil lige lave en anmeldelse og anbefaling af Dhalia Amager :rolleyes:  Er helt ny herinde , men prøver alligevel ;) var forbi hende i går i 2 timer, wooow , :-P må jeg sige, det var en fornøjelse fra da jeg gik ind af døren og ude igen :smile: 2 timer i Paradis , med SUPER GFE  oplevelse, hun er bare lækker og de flotteste bryster (  Ægte ) jeg længe har set :D;)  så er man til GFE med en Ung og super sød og smukke pige på 21  :-) så er det om at komme afsted , hun smutter snart hjem :) https://www.eroguide.dk/escortbureauer/New+Dhalia/

Del dette indlæg


Link til indlæg

På en dejlig solskins lørdag ;) kom jeg sgu lige til at bruge 4 K igen , hos denne dejlig pige :wub: og det har jeg  bestemt ikke fortrudt ,  helt fantastisk igen :rolleyes: wooooow hvilken blow :Dhun er bare Nice :x

Del dette indlæg


Link til indlæg
Assange skrev, for 27 minutter siden:

Fake news 

Eller - måske han bare er lidt forelsket? Jeg kender hende ikke, men kan sagtens sætte mig ind i oplevelsen og det dræn det kan give på privatøkonomien som man gladeligt åbner op for.  Men sådan er vi alle så forskellige ikk?

 

Jeg mener der er nogen som leder efter en pige som give full service for 400 kr pr halvtime, mens der er andre som giver 4000 for 2 timer. Vi glædes over forskellige ting i livet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...