Hop til indhold
Danskmand22

Megan / LucieJones

Recommended Posts

Sød ser hun ud. 

Og hun lover at det er ægte billeder. her.... Og en google image search viser også at der er en meganmaria på instagram, der bruger de samme billeder, så det kunne jo være en instababe der tjener lidt ekstra.... 
Desværre lader jeg til at have fundet en twitter konto, der tilhører en Lucie Jones, som vist er kunstnernavnet for den samme pige. En pige der lader til at være en verificeret campige for adultwork i UK.

Det er selvfølgeligt ikke utænkeligt at hun kan lave sit cam arbejde i Danmark, lige for tiden (hendes seneste live var for 8 timer siden). Men mere sandsynligt er det vist at hun ikke helt er den pige hun påstår i annoncen.

Redigeret af Administrator
Billede fjernet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er også overbevist om at det er en faker med stjålne billeder.

Pigen på billederne står som nævnt bag navnet "Lucie Jones" men også Megan Maria og billederne i annoncen kan ses i dennes instagram-profil: https://www.instagram.com/meganmaria__/?hl=da

Hvis det er pigen på billederne der står bag annoncen så er det besynderligt at hun bruger billeder fra Instagram men ikke formår at stave sit eget navn korrekt (der er et e for meget i EG-annoncen) mv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...