Hop til indhold

Recommended Posts

Så er Emilly atter tilbage på Frederiksberg.

Var for anden gang på et besøg hos Emilly. Denne gang til 30 minutters sjov med tilkøb af en omgang anal. Blev modtaget i frækt undertøj og røde stilletter (dem fra billede 5 i hendes annonce. - Det er med 100% sikkerhed hende på billede 4+5).   

https://www.escortguide.dk/P/greek-emilly-big-offert-30-min-included-megafransk-500-just-shorth-time-in-dk-41261.html#&gid=1&pid=4

Der var kys og kærtegn fra jeg kom ind af døren. Fik super dejligt blow efterfulgt af en omgang reverse cowgirl. Herefter missionær anal etc. Fingeren fik lov til at lege i begge huller. Sluttede af med mega uden slug. Alt i alt en kanon oplevelse. 

Hun kan sit kram kære Emilly. Og jeg kommer helt sikkert igen inden hun tager hjem! 

Stedet er meget diskret - der var ikke et øje her søndag aften kl  22 udover en anden gut med samme ærinde. 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hingsten76 skrev, den 31.3.2019 at 23:26:

Så er Emilly atter tilbage på Frederiksberg.

Det er lige herligt hver gang Emilly returnerer til København, hun er en pige i virkelig topklasse både hvad angår udseende og behandling. Jeg har haft mange super oplevelser med hende og glæder mig lige meget til et besøg hver gang og er endnu ikke blevet skuffet. Når jeg kommer bliver der altid åbnet af en dejlig Emilly kun iført de røde højhælede sko, det giver unægtelig inspiration til hvad der videre skal foregå.

Der var en anden tråd herinde med en levende beskrivelse af et besøg hos hende i denne uge som jeg gerne ville have kommenteret på, men jeg kan ikke hitte anmeldelsen. Hvad jeg husker fra den tråd jeg ikke kan finde er, at en anden bruger havde skrevet "scam", uden yderligere kommentarer som svar til almendeldelsen????

Jeg har selv haft så mange gode oplevelser med Emilly at jeg ikke forstår hvorfor der pludselig er en der bruger et grimt udtryk om hende. Men måske har han haft svært ved at opføre sig ordentligt og derfor ikke fået samme gode behandling som vi andre får. Uanset hvad og hvorfor kan jeg stadig kun anbefale Emilly til alle GFE nydere.

Mvh
Balshoi

Del dette indlæg


Link til indlæg
Balshoi skrev, for 8 timer siden:

Der var en anden tråd herinde med en levende beskrivelse af et besøg hos hende i denne uge som jeg gerne ville have kommenteret på, men jeg kan ikke hitte anmeldelsen. Hvad jeg husker fra den tråd jeg ikke kan finde er, at en anden bruger havde skrevet "scam", 

Var det den @biot skrev? Jeg kan heller ikke finde den. Det ser ud som om der er blevet slettet noget? Biot skriver dansk med mange fejl, måske derfor nogen troede det var "scam"?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...