Hop til indhold
Mash

BDSM på højt niveau

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/lori-top-girl-top-service-still-in-the-city--40855.html

Besøgt Lori flere gange og må bare sige at ingen af mine besøg er ens. Lori havde forberedt mig på at noget specielt var under opsejling. 

Lori åbnede døren klædt i sort latex. Det skal siges at Lori har en lækker krop, hvor ikke meget er skjult ved tætsiddende latex. Hun taler perfekt engelsk og stedet er en pæn lejlighed. Jeg kom ind i lejligheden og blev vist ind i et værelse. Der var en seng, hvor et sort latex cover dækkede madrassen. På en kommode var diverse dildoer og strapon stillede op ligesom forskellige piske, kæder og andet BSDM udstyr var gjort klart. Lori bad mig tage mit tøj af og gå i bad. Efter badet kom jeg retur til værelset. Hun kommederede mig ned på knæ, tog fat i mit hår og spyttede mig i ansigtet, munden skulle åbnes og næste gang kom spyttede i munden. Herefter fortsatte det med verbal ydmygelse, brystklemmer, strapon og Golden Shower (derfor latex på madrassen), hvor Lori er i en liga for sig selv. Efter lidt tid skulle jeg ligge på knæ på sengen med røven i vejret, en buttplug blev monteret og jeg skulle lukke øjnene. Jeg kunne hører stiletter nærmere sig værelset udefra. Lori’s assistent lagde sig foran mig og jeg skulle slikke hende og kneppe hende med tungen i røven. Imens forsatte den verbale ydmygelse og der blev samtidig brugt en pisk på mine baller. Lori tog en strapon på og jeg skulle nu sutte pik mens hendes assistent lå med røven i vejret foran mig. Lori begyndte at kneppe assistenten med strapon og hver anden gang blev jeg kommanderet til at sutte pikken ren. Lori sagde jeg skulle kneppe hendes assistent......

 

Jeg stopper med detaljer nu men kan kun sige at det var den vildeste oplevelse. Lori behersker BDSM og et besøg er altid en ny oplevelse.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vil nøjes med at sige at det var ikke billigt men alle pengene værd for mine fantasier blev udlevet til fulde. Tal med Lori og fortæl hvad du søger. Hendes indlevelse er god.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er en mester. Har været der en del gange. Og det bliver bedre for hver gang. Glæder mig til hun kommer igen. 

Hun vidste dog ikke hvornår. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

lækker oplevelse du der beskriver med de 2 kvinder men dyrt har det sikkert været over 3000 men der var vel også i over 1 time ikke WAu

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...