Hop til indhold
Arne Diller

Fræk 19 årig tilbyder alt frækt og elsker blow med slug

Recommended Posts

Jeg sad jo bare og døsede foran PC´eren. så for at slå tiden ihjel, svingede jeg forbi annoncelight.dk.

Og der var lige en annonce der fangede mig. https://annoncelight.dk/annonce/24916/fraek-og-flot-19-aarig-tilbyder-alt-fraekt-og-elsker-blow-med-slug

Hvem kunne ikke godt bruge en guffer af en ung stram model?? Jeg kunne 8-)

Så jeg fatter mobilos, og får sendt en besked. Jo, jo, jeg kan komme til med det samme.

Ind i bilen med kurs mod Albertslund. Det er på et motel. Fint sted, og meget diskret. Jeg tropper op ved det aftale værelses nummer, og banker på. Døren ved værelset ved siden af går op, og pigen kommer smilende ud. Den første tanke der slår mig er, "fuck, en østpige" for hun ser sgu ikke helt dansk ud. Men den er nu god nok. Hun taler perfekt dansk. En flot pige, ca. 175 høj, måske 55 kg og brune øjne. Det mørke hår er blevet farvet lysere. Jeg tror sgu hun er efterkommer af indvandrere fra mellemøsten. Jeg vil skyde hende til at være i starten af tyverne.

Nå, men jeg skal jo have en guffer med det hele, og pengene skifter hænder. Jeg bliver bedt om at smide tøjet, og hun vil komme tilbage om lidt. Det er rigtig pæne værelser, og jeg kan se på sengen, at jeg må være dagens første kunde.

Den søde pige kommer tilbage, og spørger hvordan jeg vil have det. (siddende, stående, eller måske liggende i sengen??) Hmm, vi må vel hellere prøve alle varianter, når det skal være på den måde. 8-)

Jeg stiger op i sengen, og hun stiger ud af morgenkåben. En aldeles nydelig krop, og små b-skåle åbenbarer sig. Så går hun eller til "stålet", og der bliver suttet efter alle kunsten regler. Hun har tungepiercing, hvis nogen skulle være interesseret..... I starten lykkes det hende at få hele dilleren indenbords. Men efterhånden indtræder jo en hvis stivhed, og så begynder det at knibe lidt. Men den får ellers med pornostøn og godt med spyt, og så er alle jo glade. Jeg komplimenter hendes evner, og det bliver hun rigtig glad for at høre. Og jeg skal bare sige til, hvis der er særlige ønsker. Jooh tak, man vil jo gerne have lidt mere deep troath, hvis det kan lade sig gøre. Jamen det kan det da, men så skal jeg bare presse hendes hoved ned over dilleren. Nå nå nå. Så røg dilleren ellers helt i bund, og hovedet kørte op og ned. Det er sådan det skal være. Jeg måtte lige stoppe, og høre om det er ok med den behandling. Jamen det kunne hun godt lide, og så er det ellers fuld fart, ud over stepperne. Til sidst sætter hun sig på gulvet, og med mig stående, får vi afsluttet hele misionen. Efter nogle velvoksne skud, sidder hun med munden fuld, og leger lidt med sagerne. Og til slut forsvinder det hele.....

Se det var jo et rigtigt eventyr. Og så er det ikke engang løwn

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold da op... det lyder jo helt forrygende. Sådan noget pis, at min økonomi ikke tillader den slags udskejelser pt. - ville sat´me gerne prøve 1 time med hende med sex, deepthroat og slug :shock:

Godt at høre du fik en god oplevelse, på trods af din indledningsvise skepsis. Jg må jo bare håbe at hun ikke stopper lige foreløbig ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

puha for en annonce, jeg er også fristet. Og anmeldelsen gør det ikke bedre, der må godt snart gå lidt kr ind på kontoen, så skal hun da besøges.

Venligst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ved ikke hvad en time koster, men en halv time med blow og sex står i 1.600,-. Jeg talte med hende om en snarlig gentagelse, og det var hun helt med på 8-) Men hun vidste ikke lige hvornår hun er på igen.

Så i må bare holde øje med hvornår hun annoncerer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...