Hop til indhold
Sti-vert

Suzy Amager.. FAKE!! LAD VÆR!

Recommended Posts

Satans også.. faldte i fælden igen.. igen!

Jeg lære det sku nok aldrig, men Sti-vert var liderlig!

https://www.escortguide.dk/P/suzy-new-in-amager-everything-without--46053.html

var i området, og tænkte denne lille nye tøz skulle knaldes igennem! Lille leglighed, hvor bordelmutter gik rundt imens suzy og jeg fik aftalt hva der sku ske, og jeg vidste allerede at det her blir et hurtigt besøg! Af med tøjet i stuen.. WTF?? Og så fandme ikk om vi sku knalde i stuen på sofaen imens Mutter gik rundt!? Var ved at stoppe og takke af, men Sti-vert var uenig, han ville fyres af!

hurtigt mekanisk Bj, med hat på, kort missionær, og så et Hj til slut. Alt i alt 5-8 min, og så bare afsted igen! ( havde betalt for 30min ) men sku bare væk.

Det er absolut ikke hende på billederne, og hun ligner på ingen måde noget i nærheden af det! Det er en lille tøz fra Østlandet, dårlig mundhygiejne og lugter af sved. Jeg fatter stadig ikke hvorfor jeg tog den her for holdet.. men kære hul brødre, LAD VÆR!! 

Stedet 1/10  ( kan sku ikke knalde i en stue hvor bordelmutter hopper rundt og snakker i tlf på medhør med andre “måske” kunder.. ) 

Pigen 2/10 :  ( hun smilede da lidt..) 

Gensyn 0/10 ( LAD VÆR ) 

Det blir nok til et besøg hos en af de tøzer man ved hvor kvaliteten er i top senere på aften, for den oplevelse skal bare ud af kroppen så hurtigt som den kom ind! 

God weekend kære hul brødre!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...